Archives:

Pik i Tropic Vas nagrađuju

Učestvujte u nagradnoj igri i osvojite vrijedne nagrade.

Novogodišnji katalog

Za vas smo pripremili neodoljivu prazničnu ponudu najljepših ukusa. Prelistajte naš katalog i uživajte u omiljenim delikatesima, specijalitetima, tortama i kolačima. S ljubavlju, za lijepe trenutke.

Vikend akcija

Katalog

Prelistajte naš novi akcijski katalog i uživajte u velikom izboru odabranih artikala koji vam donose uštedu.

Blaupunkt

„Blaupunkt” je jedan od najpopularnijih i priznatih njemačkih brendova. Sve je počelo plavom tačkom, kada su tehničari pažljivo testirali svaku proizvedenu jedinicu i označili samo odgovarajuće dijelove plavom tačkom. Plava tačka postala je simbol izuzetnog kvaliteta i simbol robne marke „Blaupunkt”. Od proizvođača auto-radija, „Blaupunkt” je postao međunarodno priznat brend koji prodire u različite segmente […]

DIJELI TRENUTKE NA CE

„DIJELI TRENUTKE NA CE“ Učestvujte u nagradnoj igri i osvojite vrijedne nagrade. Kupite bilo koji artikl iz asortimana CEDEVITA od 1000 g u najbližem Tropic marketu Putem linka: https://www.cedevita.com/tropic-nagradna-igra unesite tražene podatke i broj računa i sačekate izvlačenje. Koja CEDEVITA je vama omiljena?

Prati generaciju CE!

Prati generaciju CE! Pozitivna energija kreće od svakog od nas, a mi je širimo već 50 godina. Ovaj put dođite u Tropic markete po poklon loptu za plažu za sve vjerne kupce Cedevite. Ponuda važi do isteka zaliha ili do 31.08.2021.godine. a spisak marketa u kojima je artikl dostupan pogledajte klikom na “pogledaj pdf”.

Popust za penzionere

Iskoristite dan i prošetajte do vašeg Tropic Centra. Isplati se!

Čista egzotika

Svijet voća i povrća je raznolik, a sada imate priliku i da se u to uvjerite uživajući u širokom izboru iz različitih krajeva svijeta. Za vas smo odabrali najkvalitetnije plodove koji će vas povesti na čudesna putovanja ispunjena vedrim bojama, neponovljivim ukusima i inspiracijom koja će nagraditi vaše opredeljenje ka zdravoj ishrani. Uživajte!