U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Aktuelnosti /

Pravila nagradne aktivacije “Baci grah”

Ova pravila sadrže uslove za učešće u nagradnoj aktivaciji pod nazivom “Baci grah”

„Baci grah” je aktivacija u kojoj mogu učestvovati svi korisnici kartice Klub osmijeha.
U Tropic Centru Sarajevo i Tropic marketu Bijeljina će biti postavljen punkt sa uređajima iz nagradnog fonda u kojim će biti zrna graha.
Korisnik kartice Klub osmijeha ima pravo pogađati broj zrna graha u svakom od 4 uređaja (mašina za veš, mašina za sušenje veša, mikrotalasna peć i šporet)
Ukoliko kupac koji nema karticu Klub osmjeha želi učestvovati u aktivaciji, može podnijeti zahtjev/pristupnicu za izdavanje kartice, kako bi učestvovao u nagradnoj aktivaciji.

Trajanje aktivacije:

U srijedu 26. aprila u 08.00h počinjemo sa realizacijom nagradne aktivacije “Baci grah” u Tropic Centru Sarajevo i Tropic marketu Bijeljina. Aktivacija traje od 26.aprila 2017. do 25. maja 2017. godine tokom cijelog dana.

Radnim danom i subotom od 7.30 časova do 22.00 časa a nedjeljom do 20 časova u Istočnom Sarajevu, odnosno 18 časova u Bijeljini.

Mehanizam brojanja:

Pravo da učestvuju u brojanju zrna imaju svi posjetioci u Tropic Centru Sarajevo i Tropic marketa Bijeljina i sto kao i zaposleni u objektu. Svaka osoba koja bude brojala zrna dobiće slušalice kako bi nesmetano mogla brojati zrna.

Pokraj svakog uređaja biće plastične čaše zapremine 0,3l u koje će se odlagati prebrojana zrna, u svaku čašu 100 komada. Napunjena čaša sa 100 zrna stavlja se na stol. Čaše se pune dok se ne isprazni sva količina zrna iz uređaja. Nakon što se prebroje  čaše dobiće se broj zrna u uređaju, potražićemo u exel tabelama posjetioca sa najtačnijim odgovorima i uručiti njihov poklon.

Brojanje zrna graha održaće se u petak 26.05.2017. u 16h Tropic Centar Sarajevo a u Tropic marketu Bijeljina održaće se u subotu 27.05.2017. godine u 14h.

Nagradni fond:

3x veš mašina

3x mikrovalna pećnica

3x sušilica za veš

3x ALFA šporet

Cilj aktivacije je da posjetilac može pogađati broj zrna graha u sva četiri uređaja. U slučaju da se neko od posjetilaca upiše više puta uobziriće se samo prvi unos podataka. Kupci koji budu najbliži tačnom broju zrna ili pogode broj zrna osvajaju poklon.