U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Aktuelnosti /

Aleja ljubavi u srcu Banjaluke

Grad na Vrbasu danas je bogatiji za aleju čempresa, postavljenu u samom srcu grada, duž šetališta između Banskog dvora i Opštine grada Banja Luka.

Iznenađenje je dočekalo Banjalučane u prijepodnevnim časovima, a prolaznici sa znatiželjnim pogledima iskoristili su priliku da prošetaju Alejom ljubavi, „uberu“ ljubavnu poruku za sebe ili dragu osobu i da naprave pokoju fotografiju za pamćenje.

Februarskom aktivacijom Volim da volim obilježili smo mjesec ljubavi i to ljubavi prema bližnjima, komšijama i prema životnoj sredini.

Aleja ljubavi će svoju trajnu lokaciju pronaći na izletištu Trešnjik, u rekreativnoj zoni Banj brdo. U okviru društveno-odgovornog poslovanja, zajedno sa Banjalučanima sadnice čempresa iz Aleje ljubavi zasaditćemo na poznatom banjalučkom izletištu u nedjelju, 19. februara, u društvu članova inicijative građana Rekreativna zona Banja Luka i sugrađana, koji mogu već od danas putem društvenih mreža Facebook i Instagram rezervisati sadnice i posvetiti ih voljenim osobama. Simbolične donacije prikupljene za sadnice biće donirane odredu izviđača „22. april“ iz Banjaluke.

Bili vi romantičari ili ne, uzmite pod ruku voljenu osobu, prijatelje, roditelje, djecu i pružite danas korak do Aleje ljubavi. Obradujte svoje namilije. Iznenadite ih u subotu i ostavite zajednički trag vaše ljubavi, ujedno čineći ljepšom prirodu koja vam je nadohvat ruke.