Inspirisani zdravim

Dobro došli u BLOG kutak Tropic marketa! Ovdje možete pronaći inspiraciju za kreativne recepte, savjete i upoznati se sa eksluzivnim proizvodima iz našeg asortimana. Uživajte u raznolikosti sadržaja koji smo pripremili za vas, inspirsani kvalitetom, profesionalnošću i zdravim navikama.

DORUČAK Pileća prsa u ovitku Kiselo mlijeko sa psilijumom RUČAK Dinstani kelj sa piletinom Potrebne namirnice: glavica kelja 1 keleraba 2 glavice luka 2 čena bijelog luka so, biber list peršuna i celera kašika dozvoljene masnoće bijelo meso ili batak karabatak pola litre paradajza bez šećera Način pripreme : Luk sitno isjeckati, izdinstati na masnoći

DORUČAK Hrono pecivo Jaja RUČAK Čorba sa povrćem 5 velikih listova kelja 2 glavice ljubičastog luka 3 kelerabe 500 gr mesa iz krmenadle so himalajska začini kašika ulja (maslinovog) Luk isjeći na sitne kockice i staviti da se dinsta na ulju i malo soli, poklopljeno. Za to vrijeme oprati kelj i kelerabu. Kelj isjeći na

DORUČAK HRONO pizza 200g brašna od spelte 1/2 vrećice praška za pecivo 1 kašičica soli 2 kašike maslinovog ulja 125ml vode Fil 150ml paradajz pirea (bez šećera) 10ak kriški suvog mesa i/ili sudžuke 5-6 kriški svježe mozzarelle Priprema Uključiti rernu na 220°, i dok se ona grije umijesiti tijesto tako da se ne lijepi za ruke. Razvaljati na

  DORUČAK Hrono palačinke Potrebno vam je: 4 kašike ražanog i 4 kašike ovsenog brašna 2 jaja čaša i po kisele vode Umutite sastojke, razlijte kutlačom po tavi pržite na par kapi maslinovog ulja. Filujte ih recimo komadićima šunke i pavlakom. RUČAK Paprikaš Pečeni batak Dinstani kelj VEČERA Riba iz rerne i salata

TOP