Inspirisani zdravim

Dobro došli u BLOG kutak Tropic marketa! Ovdje možete pronaći inspiraciju za kreativne recepte, savjete i upoznati se sa eksluzivnim proizvodima iz našeg asortimana. Uživajte u raznolikosti sadržaja koji smo pripremili za vas, inspirsani kvalitetom, profesionalnošću i zdravim navikama.

DORUČAK Hrono burek sa mesom RUČAK Potaž od tikvica VEČERA Blitva sa bjelancima

DORUČAK Hrono hljeb Šunka Zelena salata RUČAK Varivo od povrća i mesa VEČERA Pečena bjelanca Zelena salata

DORUČAK Hrono hljeb šunka Kefir sa sjemenkama lana RUČAK Musaka sa grilovanim tikvicama VEČERA Pileće bijelo meso + zelena salata  

DORUČAK Sok od paradajza Kuvana teletina Salata RUČAK Potaž od šparoge i šargarepe VEČERA Tunjevina i salata

DORUČAK Mafin od spelte + kuvana šunka RUČAK Kuvano povrće (bez skroba) Ćufte od svinjskog mesa Sastojci: 400 grama junećeg mesa, dva puta mljevenog začini: jedan manji luk, kozjak, jedan čen bijelog luka, malo svježeg peršuna, so, biber, kumin, čili u prahu maslinovo ulje, paradajz sos (bez šećera). Priprema Navedene sastojke izmiješati s mesom i

DORUČAK Mafin od spelte + kuvana šunka RUČAK Kuvano povrće (bez skroba) Ćufte od svinjskog mesa Sastojci: 400 grama junećeg mesa, dva puta mljevenog začini: jedan manji luk, kozjak, jedan čen bijelog luka, malo svježeg peršuna, so, biber, kumin, čili u prahu maslinovo ulje, paradajz sos (bez šećera). Priprema Navedene sastojke izmiješati s mesom i

DORUČAK slanina hrono pecivo sok od mrkve RUČAK Hrono gulaš 1 kg mesa (piletina) 3 velika praziluka (može i običan luk) so začini po ukusu Praziluk očistiti i isjeći na krupnije komade, posoliti i staviti da se dinsta na malo vode. Meso isjeći na krupnije kocke, 3x3x3 cm, i ubaciti kada praziluk postane staklast. Dodati ostatak

DORUČAK Hrono sendvič (pržena slaninica i hrono pecivo) RUČAK Varivo od povrća i mesa 5 velikih listova kelja 2 glavice ljubičastog luka 3 kelerabe 500 gr mesa iz krmenadle so himalajska začini kašika ulja (maslinovog) Luk isjeći na sitne kockice i staviti da se dinsta na ulju i malo soli, poklopljeno. Za to vrijeme oprati

DORUČAK šopska salata hrskava slanina hrono hljeb RUČAK Ćufte Sastojci: 400 grama junećeg mesa, dva puta mljevenog začini: jedan manji luk, kozjak, jedan čen bijelog luka, malo svježeg peršuna, so, biber, kumin, čili u prahu maslinovo ulje, paradajz sos (bez šećera). Priprema Navedene sastojke izmiješati s mesom i napraviti ćuftice koje se peku na pek

DORUČAK Hrono galete slanina paradajz sok od cvekle i mrkve RUČAK Piletina iz rerne Piletina iz rerne je jedna od najbržih varijanti ručka u hrono restrikciji. Sve što vam je potrebno jeste: pileće meso malo putera začini Priprema: Podmažete tepsiju puterom, dodate meso (krupniji komadi), posolite i pospete začine koje želite, zatim ubacite u rernu

DORUČAK Hrono pecivo i šunka RUČAK Punjene paprike Potrebno je: 8 komada paprike (babura) 2 komada tikvica (većih) 300 grama mljevenom mesa 2 dl soka od paradajza 1 paradajz 1 komad crnog luka puter, so, biber Priprema: Glavicu sitno sjeckanog crnog luka izdinstati na puteru. Dodati mljeveno meso po želji (svinjsko,juneće,pileće). Dinstati meso dok ne ispari voda,

DORUČAK lepinje od ovsenih mekinja kuvana govedina salata RUČAK pire od kelerabe filovana paprika VEČERA bjelance i krastavci

DORUČAK Hrono hljeb Čvarci RUČAK Pileći batak iz rerne i zelena salata batak sa karabatakom 2 komada malo putera začini Priprema: Podmažete tepsiju puterom, dodate meso, možete odstraniti kožicu ako želite, posolite i pospete začine koje želite, zatim ubacite u rernu zagrijane na 250 C. Kada bataci dobiju lijepu boju i kada viljuška lako prolazi

DORUČAK Pileća prsa u ovitku Kiselo mlijeko sa psilijumom RUČAK Dinstani kelj sa piletinom Potrebne namirnice: glavica kelja 1 keleraba 2 glavice luka 2 čena bijelog luka so, biber list peršuna i celera kašika dozvoljene masnoće bijelo meso ili batak karabatak pola litre paradajza bez šećera Način pripreme : Luk sitno isjeckati, izdinstati na masnoći

DORUČAK Hrono pecivo Jaja RUČAK Čorba sa povrćem 5 velikih listova kelja 2 glavice ljubičastog luka 3 kelerabe 500 gr mesa iz krmenadle so himalajska začini kašika ulja (maslinovog) Luk isjeći na sitne kockice i staviti da se dinsta na ulju i malo soli, poklopljeno. Za to vrijeme oprati kelj i kelerabu. Kelj isjeći na

DORUČAK HRONO pizza 200g brašna od spelte 1/2 vrećice praška za pecivo 1 kašičica soli 2 kašike maslinovog ulja 125ml vode Fil 150ml paradajz pirea (bez šećera) 10ak kriški suvog mesa i/ili sudžuke 5-6 kriški svježe mozzarelle Priprema Uključiti rernu na 220°, i dok se ona grije umijesiti tijesto tako da se ne lijepi za ruke. Razvaljati na

  DORUČAK Hrono palačinke Potrebno vam je: 4 kašike ražanog i 4 kašike ovsenog brašna 2 jaja čaša i po kisele vode Umutite sastojke, razlijte kutlačom po tavi pržite na par kapi maslinovog ulja. Filujte ih recimo komadićima šunke i pavlakom. RUČAK Paprikaš Pečeni batak Dinstani kelj VEČERA Riba iz rerne i salata

TOP