U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Aktuelnosti /

DOMAĆI TRGOVAČKI LANAC TROPIC OTVORIO MARKET U KOTOR VAROŠI

Kompanija Tropic maloprodaja, najveći domaći trgovački lanac, u čijem sastavu posluju marketi pod nazivom Tropic i mojMarket, u petak, 3. juna, otvorila je vrata svog 47. po redu savremeno opremljenog marketa, u Kotor Varoši, u ulici Stefana Nemanje bb.

Uz brojne pogodnosti, izuzetno povoljne cijene, nagrađivanje i program za najmlađe, Tropic je zajedno sa svojim sugrađanima podijelio radost dolaska u Kotor Varoš.

“Tropic market u Kotor Varoši, naša je 47. trgovina u Republici Srpskoj. Otvaranjem ovog supermarketa nastavljamo širenje maloprodajne mreže domaćih trgovina Tropic i mojMarket, čime ujedno obezbjeđujemo i nova radna mjesta. U ovom moderno opremljenom supermarketu koji se prostire na površini od 600 kvadratnih metara, zaposlenje je dobilo dvadeset dvoje Kotorvarošana, a Tropic maloprodaja danas zapošljava ukupno 1300 radnika. Zadovoljstvo nam je što smo danas ovdje ovim povodom i zaista smo se potrudili da za svoje kupce obezbijedimo vrhunsku ponudu i izuzetno povoljne cijene. Naši sugrađani u Kotor Varoši su nam danas ukazali povjerenje dolaskom na otvorenje ovog marketa, a na nama je sada da to povjerenje opravdamo. U skladu sa našom strategijom razvoja, nastavljamo sa ulaganjem u širenje maloprodajne mreže, otvaranjem novih radnih mjesta i društveno odgovornim poslovanjem, što prije svega podrazumijeva aktivno pružanje podrške domaćim proizvođačima i plasiranje domaćih proizvoda na našim policama”, izjavila je Tatjana Raković, rukovodilac marketing službe.

U novootvorenom Tropic marketu, kupci su uživali u ugodnom ambijentu savremeno opremljenog marketa po najvišim standardima i u skladu sa zahtjevima kupaca. Brojne pogodnosti, povoljne cijene i svečani program za najmlađe, bili su dovoljan povod da Kotorvarošani u velikom broju dođu na otvaranje Tropic marketa. Svoje zadovoljstvo nisu krili, a posebno su oduševljeni povoljnim cijenama I ljubaznim osobljem. Pored povoljnih cijena svih proizvoda, Tropic je prepoznatljiv i po širini usluga i proizvoda koje nudi u svojim marketima, pa su tako kupcima u Kotor Varoši na raspolaganju odjeli sa svježim voćem i povrćem, svježim mesom, sirevima, delikatesom, kao i pekara sa svježe pripremljenim pecivima.

Tropic je za sve sve kupce i posjetioce na dan otvaranja organizovao pravi gastronomski užitak uz roštilj, a mališani su uživali u zabavi sa omiljenim likovima, Mašom i Medom. Otvorenje nove trgovine, zaposleni u Tropicu, proslavili su sa svojim sugrađanima uz svečanu tortu u 17 časova. Tropic market u Kotor Varoši otvoren je 24 časa.