U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Aktuelnosti /

Domaći trgovački lanac TROPIC zaposlio 27 radnika u novoj Tropic trgovini u Gradišci

TROPIC U GRADIŠCI OTVOREN 0-24

Gradiška, 21.09.2016. – Tropic maloprodaja, vodeći domaći trgovački lanac u Republici Srpskoj, otvorio je danas svoju 49. trgovinu, Tropic supermarket u Gradišci. Kupci su uživali brojne pogodnosti uz odlične cijene i poklone, a za najmlađe je priređen pravi spektakl.

U ugodnoj atmosferi, uz pratnju taburaškog orkestra, Tropic je dočekao brojne sugrađane u svojoj novoj trgovini, otvorenoj u Gradišci, na obali Save. U moderno uređenoj Tropic trgovini, kupcima u Gradišci je na raspolaganju širok asortiman proizvoda, a izdvajaju se kreativno uređeni odjeli sa svježim voćem i povrćem, sirevima, delikatesom, mesnica te pekara sa svježe pripremljenim pecivima.

“Otvaranjem ovog modernog i savremeno opremljenog Tropic marketa, obezbijedili smo radna mjesta za 27 radnika iz Gradiške, kojima želimo dobrodošlicu u našu kompaniju koja broji više od 1400 zaposlenih. Na površini od 840 metara kvadratnih u ponudi je preko 10.000 artikala najpoznatijih domaćih i stranih brendova kao i proizvoda naše trgovačke marke VOLIM, koju proizvode domaći proizvođači. Investiranje u širenje maloprodajne mreže i obezbjeđivanje novih radnih mjesta je dugoročno opredjeljenje Tropic maloprodaje u cilju stabilnog razvoja na domaćem tržištu“, izjavio je povodom otvaranja Tropic supermarketa u Gradišci, direktor kompanije Tropic maloprodaja, mr Damjan Davidović.

Na sam dan otvaranja, za kupce su organizovane brojne promocije, roštiljada i bogata sedmodnevna ponuda akcijskih proizvoda po izuzetno povoljnim cijenama. Svaka stota kupovina je bila besplatna, a kupci koji su pazarali preko 50 KM zavrtili su kolo sreće i dobili vrijedne poklone. Najsrećniji su kući odnijeli LED TV, mašinu za veš i druge vrijedne tehničke uređaje. Korisnici kartice Klub osmijeha dobili su 10 odsto popusta na cjelokupnu kupovinu. Otvaranje nove trgovine, zaposleni u Tropic-u, proslavili su sa svojim sugrađanima uz svečanu tortu, nakon čega je priređena velika zabava za najmlađe sugrađane.

Tropic market u Gradišci otvoren je 24 časa, a nalazi se u ul. Mladena Stojanovića bb, na keju, u prizemlju bivšeg hotela Kozara.