U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Aktuelnosti /

Kako postati učesnik Tropic Bambini trke?

Da biste se registrovali i zvanično postali učesnik jedne od trka u okviru Banjalučkog polumaratona, prvo morate potvrditi da se slažete sa sljedećim pravilima. Pravila važe za sve učesnike trke i molimo vas da ih, prije nego se prijavite i popunite službeni formular za učešće u jednoj od trka Banjalučkog polumaratona, pažljivo pročitate. Popunjavanjem prijave na našem sajtu https://reg.banjalukamarathon.com/sr/Registration/Junior , automatski prihvatate i sve što je navedeno u ovom pravilniku. Pravila iz ovog dokumenta su obavezujuća za sve trkače i organizatore i sadrže smjernice vezane za samu trku i organizaciju ove sportske manifestacije.
O bezbjednosti trkača brine organizator, koji će preduzeti sve mjere da bi trkači bili bezbjedni. Na trasi ili na startu/cilju trke nije dozvoljeno kretanje kućnih ljubimaca niti bilo kakvih vozila na točkovima. Trkači odmah moraju napustiti trku, ako to od njih zatraži službeno lice.

Djeca od 2 do 4 godine trče uz pratnju roditelja.
Svako prijavljeno dijete sa napunjene 4 godine, trči uz pomoć trenera-vaspitača, dok djeca sa napunjenih 5 godina do školskog uzrasta trče u grupama uz vodstvo trenera-vaspitača.

Roditelji predaju djecu trenerima-vaspitačima na parkingu ispred tvrđave Kastel i dočekuju ih na cilju u tvrđavu Kastel (ulaz od strane ETF-a).

Trenere-vaspitače obezbjeđuje organizator.

Svaki roditelj će od organizatora dobiti dupli broj koji pokazuje treneru-vaspitaču prilikom preuzimanja djece na cilju. Svi učesnici Tropic Bambini maratona obavezni su nositi odabrane oznake tima koji su u skladu sa oznakama njihovog trenera-vaspitača, radi lakšeg pronalaženja grupe po završetku trke.