U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Aktuelnosti /

Lažna nagradna igra u ime Tropica kruži internetom

Poslednjih mjesec dana društvenom mrežom Facebook kruži lažna nagradna igra u ime trgovačkog lanca Tropic.

Lažna Facebook stranica koja se predstavlja kao ovaj trgovački lanac, u svom nazivu ima nepravilnosti, a to je najčešće slovo “c” (Tropicc).

“Ovo nije prvi put da se susrećemo sa lažnim profilima na društvenoj mreži Facebook, koji u naše ime obmanjuju Facebook korisnike, obavještavajući ih da su srećni dobitnici poklon vaučera u iznosu od 200 KM. Evidentno je da mi nismo organizatori ove nagradne igre, jer ni u kojem slučaju ne bismo tražili lične podatke, niti fotografije lične karte, s obzirom na to da je ovo protivno svakom zakonu. U postupku smo prijave zloupotrebe imena našeg brenda nadležnim organima.

Oficijelne Facebook stranice trgovačkog lanca Tropic su https://www.facebook.com/tropicisplatise/ i https://www.facebook.com/TropicBijeljina/ i to su jedine stranice na kojima se objavljuju informacije o nagradnim igrama koje organizuju. Sva važna i zvanična obavještenja se uz Facebook stranice objavljuju i na oficijelnoj internet stranici www.tropic.ba.

Mi se u potpunosti ograđujemo od lažne nagradne igre i molimo sve Facebook korisnike kojima u dolazno sanduče pristigne poruka obavještenja da su srećni dobitnici, da iste poruke odmah obrišu i ne dostavljaju lične podatke niti fotografije svojih ličnih dokumenata.