U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Aktuelnosti /

Metalac inox posuđe po 50% nižim cijenama

Banja Luka, 16.11.2015. – U svim Tropic i mojMarket trgovinama započeo je novi Projekat lojalnosti pod nazivom Kulinaria – umjetnost kuvanja. Ovim projektom Tropic i mojMarket nagrađuju vjernost svojih kupaca i korisnika kartica Klub osmijeha i Club Card, dajući im mogućnost da uz sakupljene markice dođu do vrhunskog Metalac inox posuđa, po cijenama nižim za 50 odsto.
Projekat lojalnosti Kulinaria provodi se ekskluzivno u svim Tropic i mojMarket trgovinama. Za vrijeme trajanja projekta kupci će moći kupiti proizvode uključene u projekat lojalnosti Kulinaria po redovnoj cijeni ili uz popust od 50% kada kupovinom u mojMarket i Tropic trgovinama sakupe određeni broj naljepnica.
Mehanizam za ostvarivanje popusta od 50% na Metalac inox posuđe iz programa Kulinaria je vrlo jednostavan. Za svakih potrošenih 10,00 KM u Tropic i mojMarket trgovini, kupac dobija jednu naljepnicu te sa određenim brojem sakupljenih naljepnica ostvaruje popust od 50% prilikom kupovine proizvoda uključenih u ovaj projekat. Korisnici kartice Klub osmijeha i Club Card, do popusta mogu i brže, jer im je potreban manji broj naljepnica za ostvarivanje popusta. Naljepnice se sakupljaju do 15. februara, a popust od 50% sa sakupljenim naljepnicama može se iskoristiti do 29. februara 2016. godine. Kulinaria je linija inox posuđa izrađena od nerđajućeg čelika vrhunskog kvaliteta i u skladu sa najvišim svjetskim standardima. Zbog svojih karakteristika omogućava zdravo kuhanje s minimumom vode, prženje bez masnoće i samim tim očuvanje vitamina, minerala i arome. Značajna je ušteda energije i vremena u procesu pripreme hrane, a može se koristiti i na indukcionim pločama. Odlikuju je brojne funkcionalne prednosti, koje će zasigurno svima olakšati boravak u kuhinji.