U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Aktuelnosti /

MREŽU ZATRESI I PIVO PONESI

Ukoliko volite košarku, a osim ljubavi ka sportu njegujete i sklonost ka dobrom pivu, imamo odlične vijesti za vas! U periodu od od 8. do 17. septembra 2017, kupovinom proizvoda Banjalučke pivare u Tropic Centrima Banja Luka i Istočno Sarajevo, kao i u Tropic marketu Bijeljina, kvalifikujete se za da postanete jedan od onih čija je težina neprikosnovena šampionska vrlina!

 

Sve što je potrebno jeste da nakon kupovine piva sačuvate vaš račun i pokažete košarkaško umijeće na Tropic košarkaškim terenima, i to ponedjeljkom i petkom od 15 do 20h ili subotom i nedjeljom od 10 do 16h.

 

  • Uz jedan kupljeni proizvod Banjalučke pivare dobijate mogućnost slobodnog bacanja za čije vas uspješno izvođenje nagrađujemo grickalicama.

 

  • Uz tri kupljena proizvoda Banjalučke pivare dobijate šansu za šut sa 6.75 metara, a pogodak vam donosi košarkaški dres sa vašim imenom u kome ćete zablistati na svakom terenu.

 

  • Kupovina šest proizvoda Banjalučke pivare pruža vam šansu da pokušate da postignete pogodak sa centra terena i osvojite jednu od šampionskih nagrada – LCD televizor ili besplatno pivo u količini koja odgovara vašoj težini.

 

A da sve protekne u sjajnoj sportskoj atmosferi, za učesnike smo pripremili i zanimljive utješne nagrade. Vidimo se na terenu!