U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Aktuelnosti /

Novi projekat lojalnosti “TUFNICE SU PONOVO U MODI”

EKSLUZIVNO u Tropic trgovinama METALAC POSUĐE PO CIJENAMA NIŽIM ZA 50%

Banja Luka, 15.11.2016. – Tropic je u okviru novog projekta lojalnosti “TUFNICE SU PONOVO U MODI” pripremio ekskluzivnu ponudu METALAC emajliranog posuđa namjenjenog za pripremu zdrave hrane.  Projekat lojalnosti će biti realizovan u u svim TROPIC trgovinama u periodu od 15. novembra 2016. do 15. februara 2017, kada će kupci uz određen broj sakupljenih markica, moći ostvariti popust od 50 odsto na kvalitetno METALAC posuđe koje se može naći isključivo u TROPIC trgovinama.

Nakon nekoliko uspješnih projekata lojalnosti u saradnji sa renomiranim proizvođačem kvalitetnog posuđa METALAC, Tropic  je ovog puta pripremio odličnu ponudu za sve svoje kupce koji vode računa o zdravoj ishrani, a istovremeno vole lijep dizajn. Tufnice na posuđu METALAC u retro stilu vraćaju nas u djetinjstvo i bude najljepše uspomene. Tropic je za svoje kupce u TROPIC trgovinama pripremio ponudu praktičnog emajliranog METALAC posuđa koje je namijenjeno za zdravu pripremu hrane, a odlikuju ga otpornost i dugotrajnost te lako održavanje.

U novom projektu lojalnosti “ Tufnice su ponovo u modi“ nalaze se METALAC šerpe različitih veličina, tepsije, tiganj sa neljepljivim premazom, višenamjenske posude i džezva za kafu.  Ove kvalitetne proizvode kupci mogu nabaviti ekskluzivno u TROPIC trgovinama kada će za svakih potrošenih 10KM dobiti jednu markicu, a sa određenim brojem markica,  ostvariti popust od 50 odsto.  Korisnici kartice Klub osmijeha do popusta mogu i brže jer popust ostvaruju uz manji broj markica.

Projekat lojalanost sa Metalac posuđem, počinje 15.11.2016. i trajaće do 15.2.2017. godine.  Kuponi sa sakupljenim markicama potrebnim za dobijanje popusta mogu se iskoristiti do 15.3.2017. godine u svim Tropic trgovinama.

“Tufnice su ponovo u modi, a svaka markica do uštede vas vodi”.