U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Aktuelnosti /

OTVARANJE NOVOG TROPIC MARKETA U TREBINJU

Banja Luka, 22. maj 2017. godine – Domaći trgovački lanac Tropic danas je otvorio novi market u Trebinju, na adresi Trebinjskih brigada 50, koji zapošljava 17 radnika.

Novi koncept maloprodajnog objekta kupcima pruža potpuno iskustvo kupovine, a novootvoreni market, uz širok asortiman proizvoda i povoljne cijene, u ponudu je uveo dva nova odjela: mesnicu i gastro odjel sa svakodnevno raznovrsnom ponudom gotovih jela.

Na dan otvaranja kupce očekuje niz pogodnosti: artikli sa akcijskim cijenama, svaka 100. kupovina gratis, mogućnost osvajanja poklona na kolu sreće te dupli bodovi za članove Kluba osmijeha. Za najmlađe posjetioce pripremljen je poseban zabavno-sportski program koji će početi u 17:00 časova i prilikom kojeg će mališani moći da uživaju u zabavnim radionicama i sportskom takmičenju.

U Trebinju poslujemo na četiri lokacije, a sve to zbog kupaca koji prepoznaju prave vrijednosti domaćeg trgovačkog lanca. Trudimo se da povjerenje svojih kupaca opravdamo dobrom uslugom, kvalitetnom i raznovrsnom ponudom te pristupačnim cijenama.