U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Aktuelnosti /

Otvoren novi Tropic market u Prijedoru

Prijedor, 07. juni 2017. – Na adresi Mladena Stojanovića 3, danas je u 8 časova svoja vrata otvorio domaći trgovački lanac Tropic, koji zapošljava 26 radnika.

Širok asortiman proizvoda, uvijek svježeg voća, povrća i mesa te gastro odjela na kojem će kupcima biti dostupno više od 100 vrsta gotovih jela, upotpunjen je novim i najsavremenije uređenim prostorom.

„Novi koncept maloprodajnog objekta koji kupcima pruža potpuno iskustvo kupovine sa Tropic marketom stigao je i u Prijedor. Svojim kupcima smo danas, ali i narednih dana pripremili mnogo pogodnosti i poklona, a naše najmlađe posjetioce obradovaćemo zabavnim animatorskim i mađioničarskim programom koji počinje danas u 16 i sutra u 17 časova” – navela je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca Tropic.

Tropic market u Prijedoru na dan otvaranja za svoje kupce je pripremio niz akcijskih pogodnosti i poklona: svaka 100. kupovina gratis, pokloni za kupovine preko 30 KM, kao i degustacije i promocije artikala koji se nalaze u ponudi marketa. Nagrađivanje kupaca prigodnim poklonima nastaviće se i u narednim danima i trajaće do 11. juna.

„Došao je i taj dan koji smo dugo očekivali, novi Tropic market u Prijedoru. Mnogo sam srećna što smo tu, na usluzi našim sugrađanima koji prepoznaju prave vrijednosti i znaju da je Tropic najbolji spoj kvaliteta, cijene i dobre usluge” – izjavila je dugogodišnja radnica domaćeg trgovačkog lanca Tropic, Sebaheta Kenjar.