U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Aktuelnosti /

Pripremite se za neodoljiva svinjska rebra u BBQ sosu!

Po prvi put na našim prostorima, svi ljubitelji vrhunskih zalogaja imaju priliku da uživaju u autentičnom ukusu američkog kontinenta – neodoljivim svinjskim rebrima u BBQ sosu. Ovo je sjajna vijest za sve gurmane, jer su zahvaljujući svome neponovljivom ukusu rebra pripremljena na ovaj način jedan od rijetkih specijaliteta koji se zavole već nakon prvog zalogaja.

Poput mnogih dobrih priča, i ova priča je započela u našoj razvojnoj kuhinji. U želji da vam omogućimo nesvakidašnji ukus koji dokazano osvaja čak i najprobirljivije gurmane, sa velikom pažnjom smo razvili recepturu koja naša rebra svrstava u isti rang sa onima koja nastaju u najpriznatijim svjetskim kuhinjama ovog tipa. Zahvaljujući tome, svježa rebra pažljivo se pripremaju, kako bi zadržala sve izvorne kvalitete i poprimila dodatne karakteristike koje ih čine posebno mekim i sočnim.

Međutim, magija tek počinje. Za potpuni ugođaj, rebrima se pridružuje i naš barbeque sos, koji objedinjuje najbolje sastojke i sam po sebi predstavlja prvoklasan gastro doživljaj. Ovaj izbor nije slučajan, jer je upravo ova vrsta sosa jedan od najcjenjenijih dodataka mesu koji se usavršavao još od 17. vijeka.

Pošto smo sigurni da smo kroz ove redove probudili vaš apetit, preostaje nam da vas pozovemo da svinjska rebra u BBQ sosu potražite u Tropic centrima Banja Luka, Bijeljina, Gradiška, kao i u Tropic marketu Prijedor Urije.  I naravno, nemojte zaboraviti da smo uvijek tu da vas posavjetujemo kako da uživanje bude još potpunije, pa ih možete kombinovati sa svijetlim i tamnim lagerima,  pivima koja se odlikuju snažnijim, voćnim notama, kao i Engleskom salatom o kojoj više možete pročitati ovdje.

Vidimo se!