U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Aktuelnosti /

Radna mjesta za dvadeset dvoje Fočaka

Foča, 09.09.2016. – Tropic maloprodaja, vodeći domaći trgovački lanac u Republici Srpskoj, otvorio je danas Tropic trgovinu u Foči. Otvaranjem ove trgovine, Tropic je proširio svoju prodajnu mrežu i sada broji čak 48 trgovina. Tropic trgovina u Foči otvorena je u prisustvu brojnih sugrađana koji su sa oduševljenjem pozdravili dolazak domaćeg trgovačkog lanca u njihov grad. Tropic je otvaranje svoje nove trgovine tradicionalno popratio humanitarnim djelovanjem i donirao UG “Tračak nade”.

Najveći domaći trgovački lanac Tropic danas je u Foči otvorio svoju 48. trgovinu. Tropic supermarket se proteže na više od 660 m2 savremeno opremljenog i uređenog prodajnog prostora u kojem se kupcima nudi više od 5000 artikala.

Povodom otvaranja Tropic trgovine, Tatjana Raković, rukovodilac marketinga je izjavila: “U ovom modernom supermarketu opremljenom po najvišim standardima, zaposlenje je dobilo dvadeset dvoje Fočaka, a Tropic maloprodaja danas zapošljava ukupno 1400 radnika. Danas su nam naši sugrađani u Foči ukazali povjerenje dolaskom na otvorenje ovog marketa, a na nama je sada da to povjerenje opravdamo, kroz pružanje vrhunske usluge i obezbjeđivanjem najpovoljnijih cijena. U skladu sa našom strategijom razvoja, nastavljamo sa ulaganjem u širenje maloprodajne mreže, otvaranjem novih radnih mjesta i društveno odgovornim poslovanjem, što prije svega podrazumijeva aktivno pružanje podrške domaćim proizvođačima i učešće u svakodnevnom životu lokalne zajednice u kojoj djelujemo”.

Uz brojne pogodnosti za kupce, kao što je 100-ta kupovina GRATIS Tropic-ove kupce dočekalo je mnoštvo iznenađenja; pokloni, promocije, degustacije, a najmlađi posjetioci najviše su se obradovali popularnim animiranim likovima My Little pony i Rastar.

Donacija Udruženju djece i omladine sa smetnjama u razvoju „Tračak nade“

Tropic je otvaranje svoje nove trgovine tradicionalno popratio humanitarnim djelovanjem pa je tako donirao Udruženje djece I omladine sa smetnjama u razvoju “Tračak nade”. UG ” Tračak nade” je udruženje djece i omladine sa smetnjama u razvoju sa sjedištem u Foči. Udruženje je osnovano sa ciljem da brine o ovoj populaciji i njihovim potrebama, te da im pomogne da se zajedno bore za svoja prava i jednakost u društvu bez predrasuda.

Tropic-ova donacija uručena je koordinatorici Udruženja Jeleni Vilotić koja, kao ni djeca, nije mogla sakriti veselje zbog opreme koju je uz pregršt didaktičkog materijala Tropic donirao udruženju.

Tropic market u Foči nalazi se u ulici Principova bb, pored hotela Zelengora. Radno vrijeme je svakog dana od 7.30 do 22h.