U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Aktuelnosti /

SARAJEVSKI TROPIC CENTAR U NOVOM RUHU OD 29. NOVEMBRA

Tropic Centar u Istočnom Sarajevu otvorio je vrata moderno uređenog marketa 29.11.2015. godine u potpuno novom ruhu. Tim povodom organizovane su posebne pogodnosti za kupce, sajam domaćih proizvođača i cjelodnevni program za sve generacije.
Od 29. novembra, kupci i posjetioci Tropic Centra mogu uživati u novom i modernom ambijentu koji pruža potpuno novi doživljaj kupovine. U ponudi Tropic Centra, na površini od 7600 m2, kupcima se, po izuzetno povoljnim cijenama, nudi široka lepeza prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, bijele tehnike i alata za domaćinstvo. U moderno uređenoj Tropic trgovini nalazi se i bogat izbor igračaka, tekstila te sezonskih artikala po akcijskim cijenama.
U nedjelju, 29. novembra, u Tropic Centru priređen je niz pogodnosti za kupce, kao što je popust od 10 odsto na svaku kupovinu, dupli bodovima na karticama Klub osmijeha, a za kupovine preko 50 KM tog dana, kupci su mogli zavrtiti Kolo sreće i osvojiti brojne poklone. Za ovu priliku Tropic je za svoje sugrađane pripremio i posebnu sedmičnu akciju atraktivnih proizvoda po izuzetno povoljnim cijenama.

Kao jedan od najvećih domaćih trgovačkih lanaca, Tropic konstantno pruža podršku domaćim proizvođačima kroz plasiranje domaćih proizvoda u svim svojim trgovinama i kroz aktivnu promociju domaćeg brenda. Tako je i ovaj događaj bio upotpunjen organizacijom Sajma domaćih brendova, na kojem su se kupcima i posjetiocima Tropic centra predstavilo oko 20 proizvođača.

Za sve kupce pripremljen je bogat cjelodnevni program, sa mnogobrojnim pogodnostima, a najmlađi sugrađani su uživali u odličnoj zabavi sa klovnom balondžijom, nakon čega je osoblje Tropic centra podijelilo svim prisutnim slavljeničku tortu. Na opšte oduševljenje najmlađih, Tropic centar su posjetili I Maša i Medo koji su napravili veliku žurku. Odrasli su se zabavljali uz karaoke, a u foto kabini pripremljenoj posebno za ovaj dan, uz pomoć simpatičnih rekvizita nastale su fotografije koje su kupci dobili na poklon.

Tropic Centar u Istočnom Sarajevu je dio domaćeg trgovačkog lanca Tropic koji u svojoj maloprodajnom mreži ima ukupno 44 trgovine i zapošljava 1200 radnika. Uspješno poslovanje kompanije Tropic bazira na trajno konkurentnim cijenama, najboljoj usluzi i širokom asortimanu proizvoda. Radno vrijeme Tropic Centra, u ul. Radomira Putnika, do broja 8, Istočno Sarajevo, je svaki dan od 7.30 do 22 , a nedjeljom od 7.30 do 20h.