U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Društvena odgovornost /

TROPIC – GENERALNI SPONZOR „ZIMSKOGA GRADA“ U GRADIŠCI

Banja Luka, 05.12.2016  – Domaći trgovački lanac TROPIC je ovogodišnji generalni sponzor „Zimskoga grada“ koji se po prvi put održava u Gradišci, od 15.12.2016. do 25.01.2017. godine, u organizaciji Kulturnog centra Gradiška.

Kompanija Tropic maloprodaja d.o.o. koja u svom dugogodišnjem radu  podržava i ističe važnost i razvoj lokalnih proizvođača, pruža podršku lokalnim zajednicama kao i kulturno-umjetničkim manifestacijama, ove godine je imala zadovoljstvo da bude dio jedne lijepe praznične priče u gradu na Savi. Kao odnedavni član ove lokalne zajednice, TROPIC će biti i dio vesele, praznične atmosfere Gradiške i njenih građana.

Pres-konferencija povodom otvaranja ovog „prazničnog grada u malom“ održana je 5.12.2016. u prostorijama Kulturnog centra Gradiška, prilikom koje je portparol domaćeg trgovačkog lanca TROPIC, Aleksandra Marković, istakla značaj ove vrste manifestacija, s ciljem povećanja prepoznatljivosti lokalnih proizvođača i izlagača u „Zimskom gradu“ te poželjela uspješnu realizaciju projekta, u nadi da će isti prerasti u tradiciju.