U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Aktuelnosti /

TROPIC BAMBINI MARATON

Drage mame, tetke, bake,
po prvi put u Banjoj Luci, u okviru 3. Banjalučkog m:tel polumaratona ove godine trči se i Tropic Bambini Maraton. Ovo je dječija trka namjenjena mališanima predškolskog uzrasta.
U nastavku se nalazi nekoliko korisnih informacija o samoj trci.
Datum i vrijeme?
  • Tropic Bambini Maraton se održava 13. maja. Zabava za najmlađe Banjalučane, kao uvertira za dječiju trku, počeće u subotu u 10.30 časova na Trgu Krajine, gdje će ih zabavljati glumci i dječiji bendovi, a animatori kostimirani u žonglere, klovnove i omiljene likove iz crtanih filmova njihovog djetinjstva bodriće ih duž njihove trkačke staze.
  • Trka zvanično počinje u 11:00h, a 11.30 časova na bini na Trgu Krajine održaće se i ceremonija dodjele specijalnih nagrada, koje pripremaju sponzori polumaratona za naše male učesnike trke.
Dužina staze?
  • Dužina staze koju naši najmlađi maratonci treba da pretrče ili prehodaju je 100m.
Ko može da učestvuje?
  • U trci mogu učestvovati svi mališani uzrasta od 2 do 6 godina, s tim da najmlađi trče u pratnji sa majkom, bakom ili tetkom 🙂
Da li se plaća kotizacija?
  • Prijava za Tropic Bambini maraton je besplatna, kao i učešće.
Da li će djeca dobijati učesnički paket?
Da! Sva djeca koja se registruju na web stranici 3. Banjalučkog m:tel polumaratona dobiće učesnički broj Tropic Bambini maratona i medalju po završetku trke.
Kako prijaviti dijete?
Ideja dječijeg maratona je da zajedno sa predškolskim ustanovama animiramo što više djece da se od djetinjstva bave sportskim aktivnostima. Tropic Bambini maraton sjajna je prilika i da djeca razvijaju sportski duh, borave na otvorenom i druže se sa svojim vršnjacima.

I niste se još prijavili?