U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Aktuelnosti /

TROPIC CENTAR BROD PROSLAVIO 2. ROĐENDAN

Domaći trgovački lanac Tropic, u petak 1. jula, obilježio je dvije godine uspješnog poslovanja uz bogatu akcijsku ponudu, brojne pogodnosti i zabavu za sve generacije.

Tropic Centar Brod je zajedno sa svojim kupcima, u petak, 1. jula, proslavio svoj drugi rođendan. Tom prilikom Tropic je svoje kupce nagradio duplim bodovima na kartici Klub osmijeha, a svi sugrađane koji su posjetili Tropic Centar uživali su u brojnim pogodnostima, poklonima koje su dobijali zavrtivši kolo sreće te promocijma i degustacijama. Sedmodnevna akcijska ponuda sa pažljivo odabranim atraktivnim artiklima dio je rođendanskog paketa posebno kreiranog za ovu priliku.

Tropic je tokom dvije godine poslovanja u Brodu zadobio povjerenje svojih sugrađana koji su prepoznali napore Tropic-a da im omogući da za svoj novac dobiju najveću vrijednost za svakodnevne kupovine. Tropic je u Brodu prepoznat po visokom kvalitetu usluge, veoma povoljnim cijenama, širokom asortimanu kvalitetnih proizvoda, kao i kontinuiranim akcijama sezonskih i top artikala. Tropic kontinuirano osluškuje potrebe i zahtjeve svojih kupaca te redovno ulaže u proširenje asortimana i snižavanje cijena.
Rođendani su idealne prilike da se kupcima zahvali na ukazanom povjerenju, tako je Tropic za svoje kupce pored brojnih pogodnosti, priipremio veliku zabavu za sve generacije. Proslava je započela, uz rođendansku tortu, kojom su zaposleni u Tropic-u počastili svoje sugrađane, nakon čega je otpočela zabava za najmlađe uz omiljene animirane likove Maša i Medo. Za djecu su pripređene i edukativne radionice, te zanimljive društvene igre. Nije oskudjevalo ni zabave za nešto starije sugrađene jer je Tropic pripremio zabavu za sve generacije, uz roštiljadu započeo je I cjelovečernji koncert KUD Duško Trifunović iz Broda, koji je okupio mnogobrojnu publiku ispred Tropic Centra. Tropic se zahvaljuje svim svojim sugrađanima na ukazanom povjerenju I na lijepim rođendanskim željama.
Tropic Centar Brod, nalazi se u ul. Krajiških brigada bb. Radno vrijeme hipermarketa Tropic Centra je od 7.30 do 22h, a nedjeljom od 07 do 20h.