U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Aktuelnosti /

Tropic centar – u novom ruhu, na starom mjestu

Otvoren renoviran Tropic centar- u novom ruhu, na starom mjestu
Banjaluka- U subotu 27.septembra 2014. reotvoren je Tropic centar, na starom mjestu, u Ivana Gorana Kovačića u Banjaluci. Na taj dan organizovane su mnogobrojne promocije i program za djecu.Mališani su imali priliku učiti jahati, družiti se sa junacima crtanih filmova, gledati mađioničarsku predstavu i učestvovati u društvenim igrama.Iz kompanije Tropic kažu da je, nakon preuzimanja belgijskog lanca Delhaize, trajno sniženo više od osam hiljada cijena.

Tropic centar u Banjaluci je od subote 27.septembra u novom ruhu. Zaista smo se potrudili da svojim potrošačima obezbijedimo vrhunsku ponudu, tako smo uz proširenje asortimana trajno snizili cijene na više od osam hiljada proizvoda. Također, ponosni smo i na dnevno svježu ponudu mesa, voća i povrća. U centru je , naravno, zastupljeno sve, od cjelovite prehrambene ponude preko sredstava za ličnu higijenu i čišćenje , velikog asortimana pića, školskog i kancelarijskog pribora,zatim kvalitetnog bebi i dječijeg programa, do kućnog, vrtnog i auto programa. Poseban proizvod koji smo pripremili povodom reotvaranja za potrošače Tropic centra je Tropic Bonbonjera. To je kupon-bon katalog, koji će ovih dana stići u pedesethiljada domova u Banjaluci, izjavio je direktor kompanije Bojan Risović.

Tropic Bonbonjera je kupon-bon katalog, koji sadrži 64 kupon-bona za 64 različita proizvoda. Na svakom bonu naznačen je proizvod i vrijednost popusta u KM koji vrijedi za taj proizvod. Bon se predaje kasiru, a novčani iznos iskazan na bonu umanjuje se od redovne cijene naznačenog artikla direktno na kasi.

U danima otvaranja koji će trajati do 17.oktobra, u Tropic centru organizovan je program za djecu . Mališani će moći učestvovati u društvenim igrama, upoznati se sa konjičkim sportom i imati čas jahanja konja, družiti se sa kostimiranim crtanim junacima, a organizovana je i balonmanija, mađioničarski program i facepainting/oslikavanje lica.

Ukratko o kompaniji:
Tropic grupacija iz Banjaluke ranije ove godine preuzela cjelokupan udio u vlasništvu Delhaize BiH, tako je postojećem lancu MojMarket pridruženo 39 maloprodajnih objekata. Ovaj domaći trgovački lanac ima više od hiljadu zaposlenih, i treći je po veličini maloprodajni lanac u BiH, a najveći u Republici Srpskoj.
Tropic maloprodaja d.o.o. Ivana Gorana Kovacica bb Banjaluka , tel 051 337 912, fax 051 337 949, email: info@tropic.ba