U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Aktuelnosti /

TROPIC GENERALNI SPONZOR ZIMSKOG TURNIRA U MALOM FUDBALU „KOTOR VAROŠ 2017“

Kotor Varoš – Od 23. do 27. januara 2017. godine Kotor Varoš bio je domaćin zimskog turnira u malom fudbalu. Lokalni sportski događaj u organizaciji JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“, čiji je generalni sponzor domaći trgovački lanac Tropic, uz podizanje svijesti o zdravom načinu života i širenju sportskog duha, imao je i humanitarni karakter. Tokom finalne večeri uspješno je organizovana humanitarna akcija za pomoć u liječenju Kotorvarošana Stefana Majstorovića i Blažena Savanovića, a za sve prisutne upriličen je i kulturno-zabavni program.

Tropic je, uz generalno sponzorstvo, bio i ponosni učesnik te je u finalnoj utakmici odnio pobjedu, a igrač Tropic ekipe, Aleksandar Tepić, proglašen je za najboljeg igrača turnira.

Podržavajući ovu i slične manifestacije koje za cilj imaju podsticanje aktivnosti i obogaćivanje sportskog i kulturno-umjetničkog sadržaja u lokalnim sredinama u kojima domaći trgovački lanac Tropic posluje, uz saradnju sa lokalnim udruženjima i institucijama gradi se siguran put ka aktivnijem i kvalitetnijem životu.