U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Aktuelnosti /

TROPIC MARKET BIJELJINA – VELIKO OTVARANJE

Domaći  trgovački lanac Tropic danas je u Bijeljini, na adresi Pavlovića put b.b, u 10:00 časova otvorio 51. poslovnu jedinicu, novi Tropic market kojim donosi 111 novih radnih mjesta te savremeni koncept maloprodajnog objekta i podiže iskustvo kupovine na novi nivo.

„Naša zamisao koja se prevashodno sastojala od toga da kupcima stvorimo prijatan prostor u kojem će se zaista osjećati kao kod kuće i koji će predstavljati spoj marketa, tržnice i restorana u jednom, otvaranjem marketa u Bijeljini dobila je svoj konačan oblik. Osluškivali smo kupce i njihove potrebe, tražili rješenja, ali i odlučili da napravimo malo veći iskorak i predstavimo svojim kupcima market kakav još nije viđen na prostoru BiH“ – istakla je portparolka domaćeg trgovačkog lanca Tropic, Aleksandra Marković.

Markovićeva dodaje da je riječ o nizu noviteta koji će kupcima po prvi put biti predstavljeni u Tropic marketu u Bijeljini: „Dvogodišnji kontinuirani rad na razvoju kuhinje kao rezultat je dao još raznovrsniju, ukusniju i posebno pripremljenu gastronomsku ponudu. S obzirom na to da raspolažemo trenutno najopremljenijom kuhinjom i imamo najsavremenije tehnike pripremanja jela na ovim prostorima, sigurni smo da će naši kupci uživati u raznovrsnosti ukusa i mirisa jela pripremljenih od svježih i najkvalitetnijih namirnica.“

Kupcima Tropic marketa u Bijeljini će svakodnevno biti dostupno više od 100 vrsta jela, a ono što je novitet u ovom programu jesu samouslužne vitrine iz kojih će moći da odaberu gotova jela iz dnevne ponude ili da naprave salatu po svom ukusu, a sve to po jedinstvenoj cijeni. Za kupce koji u marketu kupe meso ili ribu, Tropic market nudi besplatnu uslugu pečenja. Sladokusce će dočekati šarolika paleta slatkih zalogaja, od kojih će većina biti po prvi put predstavljena u novootvorenom Tropic marketu u Bijeljini. Posne torte od piva i meda, vina, kolač rogačem i čokoladom, mafini i gibanica sa slatkim nadjevima su samo djelić programa poslastica koje svakodnevno očekuju kupce u Tropic marketu. Sastavni dio Tropic marketa Bijeljina su i prostor za konzumaciju hrane te „Juice Bar“ – mjesto na kojem će kupcima biti dotupni cijeđeni sokovi od uvijek svježeg voća i povrća.

„U sklopu Tropic marketa u Bijeljini imamo dva posebno draga kutka od kojih je jedan onaj za najmlađe. Dok roditelji obavljaju kupovinu, njihovi mališani imaju priliku da provedu vrijeme u igraonici, čijem smo uređenju posvetili posebnu pažnju i ljubav. Zahvaljujući tetama koje su edukovani pedagozi, a uz pomoć niza edukativnih i kreativnih igrica, bazena napunjenog lopticama te raznih zanimljivih igračaka, roditelji mogu bezbrižno da obave kupovinu dok njihova djeca kvalitetno provode svoje vrijeme u igri. Prvih 90 minuta boravka u igraonici je besplatno, dok je cijena svakog narednog sata 2 KM. U drugom kutku, Gardeniji, koju ispunjavaju mirisi cvjetnog asortimana, u ponudi se nalaze i artikli za domaćinstvo.“

Danas kupce Tropic marketa u Bijeljini očekuje niz iznenađenja i poklona. Za sve stanovnike Bijeljine obezbijeđen je prevoz TROPIC plavim autobusom koji na svakih sat vremena polazi iz centra grada. U marketu kupce očekuje besplatna WiFi internet konekcija te dodatne pogodnosti: svaka 100. kupovina gratis, mogućnost osvajanja jednog od vrijednih poklona na balonskom zidu i kolu sreće, druženje sa ekipom kulinarske emisije „Jest’ dobro jest’“, promocije i degustacije hrane i pića, fotografski kutak za „selfi“ fotografije koje će ovjekovječiti početak jednog novog poglavlja i niz drugih iznenađenja.

Zato, svi vi koji ste u blizini, trk u Tropic market Bijeljina, da nazdravimo dobrim izborima jer – isplati se!