U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Aktuelnosti /

Tropic nastavlja sa širenjem prodajne mreže – otvorene 2 Tropic trgovine u Zvorniku

Zvornik, 1. oktobar – Domaći trgovački lanac Tropic je danas, 1.10.2015. godine, u prisustvu brojnih kupaca i posjetilaca otvorio dvije nove Tropic trgovine u Zvorniku.
Svečanim programom upriličenim povodom otvaranja novih trgovina u Zvorniku, Tropic je svojim sugrađanima otvorio vrata za dobru kupovinu, a domaćim proizvođačima pružio priliku da plasiraju svoje proizvode na police najvećeg domaćeg lanca u Republici Srpskoj. U dva Tropic marketa u Zvorniku zaposlenje je dobilo novih 34 radnika, koji su sa velikim zadovoljstvom dočekali svoje prve kupce.
Tropic je za svoje kupce u Zvorniku pripremio posebnu akcijsku ponudu, poklone, kao i brojne promocije i degustacije te roštiljadu uz bogat zabavni program. U Tropic supermarketu u ul. Svetog Save bb koji se prostire na prostoru od 650 m2 kupcima se nudi mogućnost da na jednom mjestu kupuju robu širokog spektra, te da ostvare popuste putem redovnih i posebnih akcija. Tropic Mini market u ul. Braće Jugovića b-1, svoju ponudu u prostoru od 130 m2 prilagođava potrebama svojih komšija, koji će svakodnevno uživati u svježem i raznovrsnom asortimanu na odjelima pekare, svježeg voća i povrća visokog kvaliteta po odličnim cijenama.
Radno vrijeme Tropic marketa u Zvorniku je od 7:00 do 21:00, nedeljom od 7.00 do 20:00 časova. O kompaniji: Tropic je kompanija sa najdužom tradicijom u maloprodaji na prostoru Republike Srpske koja u svojoj mreži ima 45 trgovina i zapošljava više od 1900 radnika. U 2014. godini Tropic preuzima cjelokupan udio u vlasništvu belgijskog trgovačkog lancaDelhaize BiH, te se pozicionira kao prvi domaći trgovački lanac u Republici Srpskoj i treći po veličini u BiH. U svojoj strategiji Tropic ima zacrtano širenje prodajne mreže, zapošljavanje novih radnika i pružanje podrške lokalnoj zajednici, a samim tim i razvoju domaće proizvodnje. Ulaganjem u domaću privredu ujedno se ulaže u poboljšanje ekonomskog standarda naše zemlje, a samim tim i u obezbjeđivanje radnih mjesta.