U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Društvena odgovornost / Aktuelnosti /

TROPIC PODRŽAO MEĐUNARODNI PLIVAČKI MITING “BANJA LUKA OPEN 2016”

Banja Luka, 14.06.2016. – Tropic je ove godine podržao jedan od najvećih sportskih događaja u Banjaluci, 9. Međunarodni plivački miting “Banja Luka Open 2016” koji je održan proteklog vikenda na Gradskom olimpijskom bazenu.
Pomažući u organizovanju velikih sportskih manifestacija vraćamo Banjaluci epitet “grada sporta” koji svakako zaslužuje! Velika nam je čast što smo bili u prilici dati podršku ovako respektabilnom međunarodnom takmičenju koje  Banjaluku stavlja u centar sportskih i kulturnih dešavanja šireg značaja. Želimo da Banja Luka Open dostigne još veći značaj i nadamo se da će iz ovog bazena izaći nove plivačke zvijezde, izjavila je Tatjana Raković, rukovodilac službe marketinga Tropic maloprodaje.
Na devetom plivačkom mitingu “Banja Luka open 2016, oboreno je šest rekorda BiH, te ostvareno 27 najboljih vremena mitinga. Na mitingu je učestovalo 396 takmičara, iz 52 plivačka kluba i 13 država. Organizator mitinga bio je Plivački klub Olimp, a promoter mitinga bio je srpski olimpijac Čaba Silađi.
Tropic je kroz podršku ovoj sportskoj manifestaciji želio dati svoj doprinos promociji plivanja koji postaje jedan od vodećih sportova u Banjaluci. Voda nam daje život, a sport ga oplemenjuje!