U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Društvena odgovornost / Aktuelnosti /

Tropic ponosni sponzor Svjetskog prvenstva u Kajaku i kanuu na divljim vodama

Banja Luka, 1.6.2016 – Održavanje Svjetskog prvenstva u kajaku i kanuu na divljim vodama predstavlja važan događaj kako za Banja Luku, tako i za našu zemlju i cijeli region. Tropic i mojMarket, kao odgovorni domaći brendovi, pridružili su se timu ponosnih sponzora takmičenja, odlučni u namjeri da podrže  promociju ovog veličanstvenog sporta.

Ni jednog trenutka ne sumnjajući u činjenicu da na našem podneblju stasava samo ono najbolje,  aktivno podržavamo naše sportiste, a ovih dana to je naš kajakaški tim. Tim povodom, kao ponosni sponzor Svjetskog prvenstva, danas ćemo u Tropic Centru Banja Luka ugostiti naše takmičare, opspkrbiti ih potrebnim količinima voća I povrća I drugih zdravih namirnica I zajedno sa našim zaposlenima I kupcima prenijeti im dobru energiju kako bi ostvarili što bolji plasman.

A za sve naše drage Banjalučane I sve goste svjetskog prvenstva u Kajaku koji posjete današnju ceremoniju otvaranja na Kastelu pripremili smo pravi tradicionalni gastronomski užitak uz domaće specijalitete sa roštilja, koje imamo u svakodnevnoj ponudi u svim mojMarket I Tropic trgovinama.

I zato, hajde da se svi okupimo na Vrbasu i pokažemo cijelom svijetu da smo spremni za velike pobjede! Podržite svoje, vjerujte u  domaće! Isplati se!