U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Društvena odgovornost / Aktuelnosti /

TROPIC ZLATNI SPONZOR KOTORVAROŠKOG “SPORTSKOG LJETA”

Kotor Varoš – 15.06.2016. – Tropic je u svojstvu Zlatnog sponzora kotorvaroškog “Sportskog ljeta”, podržao 49. Turnir u malom fudbalu Kotor Varoš, koji je organizovan u periodu od 14. do 23.06.2016. godine.

Tropic je na otvaranju trgovine u Kotor Varoši dao obećanje svojim sugrađanima da će aktivno učestvovati u životu ove lokalne zajednice. Prilika da se to obećanje ispuni došla je ubrzo. Kada se neka manifestacija održava 49-ti put, dovoljno govori o njenoj važnosti i popularnosti. Turnir u malom fudbalu Kotor Varoš 2016. čini se popularniji nego ikad. :-Ove godine okupio je veliki broj timova iz Banjaluke, Čelinca, Prnjavora, Doboja, Kneževa, Teslića i Kotor Varoša koji su se takmičili u četiri kategorije. Ovaj turnir bio je poseban I po tome što je imao humanitarni karakter, sakupljeno je 2000 maraka za liječenje 15-godišnjeg Stefana Majstorovića iz Kotor Varoša, koji je obolio od leukemije, a nakon operacije u Beogradu skuplja snagu za nove životne pobjede.

Tropic je sa ponosom podržao ovu manifestaciju koja promoviše sport, zdrav način života I ujedinjuje sve sugrađanje u velikoj I humanoj priči.