Proizvodi /

OTKRIJTE SVIJET STOKES UMAKA I SOSOVA

Kompanija Stokes već dugo vremena predstavlja sinonim za vrhunske umake i sosove koji donose posebno uživanje i osvajaju srca istinskih gurmana širom svijeta. Njihova tajna ogleda se u pažljivo razvijenim recepturama koje objedinjuju najbolje sastojke i stvaraju jedinstvene ukuse koji daju posebnu notu jelima.

A od sada, u vašim Tropic marketima, možete pronaći veliki asortiman Stokes proizvoda i uživati u jedinstvenom kvalitetu koji osvaja već pri prvom zalogaju.

1.PICCALILLI UMAK

Hrskavo baštensko bilje u slatkastom sosu od senfa. Savršeno se kombinuje sa specijalitetima od mesa, kao i sirevima, što ga čini idealnim pratiocem kako predjela, tako i glavnog jela.

2. SOS OD MENTE

Sos od mente, bijelog vinskog sirćeta i šećera, donosi nesvakidašnji spoj ukusa koji se perfektno uparuje sa jagnjetinom i oplemenjuje njen ukus.

3. SOS OD BRUSNICA I NARANDŽE SA PORTOM

Poseban sezonski sos od brusnice, proširuje svoje voćne arome sa dodatkom egzotike za koju su zaslužni korica narandže i malo kvalitetnog porta.

4. CLASSIC ENGLESKI SENF

Snažni senf glatke teksture, donosi intenzivni užitak sa fokusom na punoću ukusa koji će oduševiti sve njegove istinske ljubitelje!

5. UKISELJENO MIJEŠANO POVRĆE U SIRUPU

Kiseli krastavčići u posebnoj mješavini povrća i sa dodatkom slatkog, začinjenog sosa savršeni su za sve ljubitelje klasičnih ukusa koji povremeno vole da na trpezu unesu dašak avanturizma.

6. UMAK OD BRAMLEY JABUKA

Tradicionalni sos od Bramley sorte jabuka sa dodatkom britanskog cidera, savršen je izbor za serviranje uz svinjetinu i jača mesa.

7. UMAK OD ZELENOG PARADAJZA I JABUKA

Bogati tamni sos od posebne mješavine začina, zelenog paradajza i Bramley jabuka. Uz krem sir postaje savršen dodatak sendvičima, a može se koristiti i u pripremi karija.

8. SENF OD CIJELOG ZRNA SA HRENOM I CIDEROM

Jedinstveni senf od jabukovog sirćeta, britanskog cidera i hrena, odlikuje se sofisticiranim i višeslojnim ukusom koji osvaja sve ljubitelje pikantnih zalogaja.

9. UMAK OD CRVENOG LUKA

Umak od crvenog luka, protkan raskošnim balzamiko sirćetom, donosi punoću ukusa sa slatkim primjesama. Odlično se slaže sa sirevima, narescima i pitama od mesa.

10. ENGLESKI SMEĐI SOS

Autentični sos napravljen od jedinstvene mješavine začina, predstavlja odličan dodatak kobasicama ili sendvičima sa slaninom.

11. KEČAP SA KARIJEM

Nastaje od posebno biranog, sočnog paradajza, čime se dobija jedinstvena punoća ukusa koja se savršeno slaže sa tradicionalnim jelima i čipsom.