Proizvodi /

OTKRIJTE SVIJET TINKTURA PRIRODNE KOZMETIKE

Od sada, samo u Tropic centru Banja Luka, sve koji žele da na prirodan način brinu o njezi svoje kose, lica i tijela, očekuje poseban asortiman kvalitetne Tinktura kozmetike koja se odlikuje jedinstvenim svojstvima i učinkovitošću.

Svi Tinktura proizvodi prave po posebnim recepturama i od prirodnih, biljnih sastojaka bez umjetnih konzervansa, boja i mirisa,  a u nastavku pročitajte više o njima.

TINKTURA BALZAMI ZA SUNČANJE I TAMNJENJE

Ukoliko želite da na zdrav i prirodan način postignete pravi ljetni ten, tinktura balzam od mrkve, bogat beta karotenom i vitaminom E, vašoj koži će dati lijepu, bronzanu boju, ali i doprinijeti njenoj regeneraciji. Takođe, balzami i suha ulja za sunčanje obezbijediće vam visok zaštitni faktor, podstaknuti tamnjenje i nahraniti kožu, čineći je ljepšom i sjajnijom.

PILINZI

Prirodni Tinktura pilinzi vašu kožu će učiniti čistom i pružiti sve neophodne nutrijente koji će pomoći njenu regeneraciju, dajući joj zdrav i gladak izgled.

REGENERATORI I PROTEINSKI ŠAMPONI

Asortiman Tinktura regeneratora i proteinskih šampona odlikuje se proizvodima koji pružaju prirodnu njegu vašoj kosi. Njihova tajna je u keratinu, koji u kombinaciji sa proteinima riže, lanenog sjemena i pšenice pruža njegu i daje sjaj i volumen različitim tipovima kose, ali i utiče na njenu zaštitu od štetnih uticaja i isušivanja.

SUHI ŠAMPONI

Tinktura suhi šamponi prilagođeni su svim tipovima kose i omogućuju njenu njegu uz postizanje mekoće i lepršavosti vlasi.

MASKE

Kvalitetne maske za kosu predstavljaju prirodan način da je nahranite i zaštitite, dajući joj prirodan sjaj i volumen.

GELOVI ZA TUŠIRANJE

Tinktura gelovi za tuširanje od pažljivo odabranih sastojaka sa ekstraktom kafe i vanilije, lavande, limuna, narandže i kokosa, predstavljaju pravi način da potpuno prirodno zaštitite i njegujete svoju kožu.

PROIZVODI ZA MUŠKARCE

Linija kvalitetnih proizvoda namijenjenih muškarcima, donosi sveobuhvatno rješenje za njegu kose i brade koje, zahvaljujući svom posebnom sastavu čini njegovanim, atraktivnim i zdravim.