Recept /
Pastrmka na 4 načina

Sastojci:
Pastrmka & avokado
- file pastrmke
- bijeli luk
- so
- biber
- mljevena paprika
- avokado
- bijeli luk
- peršun
- maslinovo ulje
- so
- biber
- sok od limete
Pastrmka & čeri + pesto + tikvica
- file pastrmke
- tikvica, 1 komad
- pesto sos
- čeri, 200 g
- so
- biber
Pastrmka & med + soja + brokula
- file pastrmke
- brokule, 200 g
Sos
- bijeli luk
- đumbir
- biber
- med
- soja
Pastrmka u parmezanu
pohovanje
- file pastrmke
- prezla
- parmezan
- peršun
- so
- jaja mojaFarma VOLIM, 1 komad
Priprema:
4 filea pastrmke začiniti različito, prema ispisanim sastojcima.
Pastrmku u parmezanu, pohovati sa zadatim namirnicama.
Sva jela poređati u pleh, dodati povrće, preliti maslinovim uljem i peći 15 – 20 minuta na 200 stepeni.
Vrijeme pripreme: sat vremena
Porcija: 4 osobe