Proizvodi /

REVOX KOZMETIKA – ZA LIJEPU I NJEGOVANU KOŽU

Revox kozmetika, kreirana je sa jednostavnom željom da svojim korisnicima omogući pristupačan način za kvalitetnu njegu kože. Rezultat ove filozofije, ogleda se u paleti proizvoda koji sadrže širok spektar sastojaka neophodnih našoj koži, a koji se dobijaju u pažljivo kontrolisanim uslovima i metodama koje garantuju njihovu bezbjednost i učinkovitost.
Od sada, u ponudi Tropic Centra Banja Luka, možete uživati u izboru odabrane Revox kozmetike i uvjeriti se zbog čega je ona prvi izbor brojnih zadovoljnih korisnika.
SERUMI ZA LICE
Revox serumi za lice, pružaju sveobuhvatnu njegu koja je prilagođena vašim potrebama. Zahvaljujući sastojcima poput hijaluronske kiseline, kolagena, glikolne kiseline, kofeina, ali i vitamina C i koenzima Q10, predstavljaju dobar izbor za piling, zatezanje kože, noćnu njegu kao i sprečavanje efekata umora poput izraženih podočnjaka.

KREME ZA LICE

U ponudi Revox krema za lice, očekuju vas pažljivo kreirane formulacije sa antioksidantnim i anti–aging efektima, obogaćene vitaminima i hijaluronskom kiselinom. Ove kreme nahraniće vašu kožu i zaštititi je od štetnih uticaja, čineći je ljepšom, zategnutijom i mlađom.

TONICI I ULJA

Tonik sa retinolom pomaže podmlađivanju kože lica, uklanja nakupljene nečistoće, tonira kožu i čini je svježom.  Njegovim redovnim korišćenjem postiže se ujednačen izgled tena i ostvaruju vidljivi rezultati protiv znakova starenja. Takođe, u ponudi su dostupna i kvalitetna ulja na bazi avokada, ricinusa i argana, kao i anticelulit formulacija kojom svojoj koži možete pružiti njegu koju zaslužuje..

GELOVI

Revox gelovi omogućuju vam pažljivu njegu lica, posebno predjela oko očiju, kao i praktično rješenje za dubinsko čišćenje kože lica putem formulacije na bazi limuna i meda.