Zanimljivosti / Proizvodi /

Šta jedu Superheroji?

Kako šta, pa naravno super hranu!

Ne možemo svi biti Supermen ili Betmen te spašavati svijet ali možemo i moramo biti Superheroji našeg organizma. On to očekuje a i zaslužuje od nas. Zato smo odlučili otkriti tajnu kako se postaje Superheroj svog organizma.

Spremi se i zapamti svaki korak!

Korak 1: Saznaj šta je super hrana za tvoj organizam

Znaš, postoje namirnice kojima odgovara svaka klima, gaje se u bilo koje doba godine, bogate su vitaminom C, velikom koncentracijom enzima, oplemenjuju svaki jelovnik a nutricionisti ih nazivaju vitaminsko mineralnim bombama, jer se količina minerala i vitamina klijanjem uvećava za 4 do 10 puta u odnosu na sjeme prije početka klijanja. A zovu se kratko i jasno – Klice.

Korak 2: Potrudi se da saznaš gdje možeš da pronađeš klice za sebe

Ne brini, mi smo tu da ti pomognemo. Dođi do Tropic Centra Banja Luka jer tamo te od sada čeka tvoja nova i zdrava Klicko družina. Na polici ih potraži i kad dođeš kući sve „smaži“, dobro, nemoj baš sve, jedan dio podijeli i sa dragim ljudima.

Korak 3: Prepoznaj i dobro upoznaj Klicko družinu

Svaki super junak treba da ima super družinu a mi ti pretstavljamo Klicko porodicu koja je spremna za dugo i zdravo upoznavanje i druženje:

Daikon i China rose rotkvica

Alfalfa

Mungo grah

Leće

 

Korak 4: Kada jednom probaš klice i osjetiš prve super pozitivne promjene u svom organizmu podijeli iskustva i sa drugima i neka super hrana bude dostupna svima.

 

Vidimo se u Tropic Centru Banja Luka. 😉