MESNICA

Dobar glas daleko se čuje, a naša mesnica je pravi dokaz da je ova tvrdnja više nego istinita. Oni koji su se već upoznali sa njenom ponudom, najčešće je opisuju kratkom ali upečatljivom rečenicom – kada se spoji domaće i svježe.

I zaista, u njoj vas u svakom trenutku očekuje bogat izbor svih vrsta svježeg mesa, provjerenog porijekla i kvaliteta. Da bismo vam olakšali pripremu i ponudili sve što je potrebno za uživanje u dobrom zalogaju, svakoga dana najljepše komade mesa mariniramo po našim originalnim recepturama, čineći ih dragocjenim dijelom svake trpeze, u svakoj prilici.

Takođe, na ovom odjelu vas očekuju i svježi ćevapi koje pripremamo po autentičnoj, tradicionalnoj recepturi. Oni koji su imali priliku da ih probaju, sa zadovoljstvom se vraćaju po još, preporučujući ih na svakom koraku kao naš specijalitet koji ne smijete propustiti.

Uvjerite se zašto naši mesari važe za najbolje majstore svog zanata, jer vam je njihovo bogato iskustvo svakodnevno na raspolaganju. Oni će bez sumnje pružiti prave odgovore i pomoći vam da pronađete najbolji komad mesa za pripremu vašeg omiljenog jela, a da sve protekne baš onako kako treba rado će sa vama podijeliti i male savjete zahvaljujući kojima ćete zablistati u društvu poput vrhunskog kulinara.