PEKARA

Stara izreka kaže da se po jutru dan poznaje, a u našoj pekari svako doba dana prepoznaćete po neodoljivim mirisima koji bude najljepše ukuse. U pažljivo skrojenim recepturama spajamo male tajne iz tradicionalne kuhinje i vrhunsko umjeće naših pekara koji sa velikim zadovoljstvom svakodnevno pripremaju svježa peciva.

Kada je jednom posjetite, shvatićete zašto joj se svi uvijek rado vraćaju. U njoj svako tijesto raste iz ljubavi, a posipamo ga iskrenom željom da baš u njemu otkrijete nešto što će vaš dan učiniti posebnim I vrijednim pamćenja. U njoj je atmosfera uvijek radna, ali nikada nismo umorni jer svoju snagu crpimo iz vašeg osmijeha.

Ipak, najvažnije od svega je to što nas uvijek nagrađujete iskrenim utiscima, na čijim krilima učimo da budemo maštovitiji I bolji. To je ujedno I razlog, zbog koga uvijek sa ponosom ističemo da su naši kupci upravo ono najvrijednije, što nas čini drugačijima.

Zato vas pozivamo da već danas prošetate do nas, i otkrijete omiljene ukuse u mirisima domaćih pita, kolača, slatkih i slanih kiflica i svih onih pekarskih delicija koje će sasvim sigurno upotpuniti vaš dan. Naša inspiracija nikada ne prestaje, te ćemo vas često iznenaditi sa novim pecivima i ispričati čudesne priče koje ćete rado dijeliti sa vašom porodicom, prijateljima i dragim osobama.