RIBARNICA

Volite li ribu? I mi! Zapravo, volimo je toliko da ste do sada sigurno čuli da se u našim ribarnicama nalaze najbolje ribe u gradu! One jedva čekaju da vas upoznaju, bez obzira da li preferirate riječne ili morske vrste, a što je najvažnije uvijek su svježe i spremne da pođu sa vama i uveličaju vašu trpezu.

Sve što je potrebno jeste da prošetate do našeg odjela u kome ćete sigurno pronaći savršenu izabranicu za vaš ručak ili večeru sa prodicom i prijateljima. Oni koji su do sada uživali u našoj ponudi, spremni su da potvrde da su podjednako uživali kako u mediteranskim, tako i u onim specijalitetima koji su karakteristični za slatkovodne predjele. Som ili pastrmka, brancin ili orada, ništa ne predstavlja problem ukoliko ste spremni da zaplovite u vodama neponovljivog ukusa. A sve one koji su avanturističkog duha, ohrabrujemo da probaju naše školjke ili škampe koji savršeno pristaju svakoj buzari, dok će oni koji igraju na sigurno sa zadovoljstvom upoznati lososa vrhunskog kvaliteta.

Naravno, ovo nije sve. Ribarnica je uvijek tu da vas iznenadi neočekivanim ulovom i dokaže vam da je sa razlogom na dobrom glasu. Naše udice i mreže su spremne, a vas pozivamo da nas posjetite i isprobate sreću. Jednu stvar sa sigurnošću možemo da vam obećamo – kući se nećete vratiti praznih ruku!