SIR

O tajnama sireva pričali su i pisali mnogi, a čini se da nema kulture ili zemlje u svijetu koja nije upoznata sa vještinom njihove pripreme i različitim metodama sazrijevanja tokom kojih nam otkrivaju svoju pravu prirodu. Uživanje u karakterističnim ukusima sireva predstavlja više od običnog iskustva. To je način na koji budimo sva čula i prepuštamo se jedinstvenim recepturama koje nas nikada ne ostavljaju ravnodušnim.

Posebno smo ponosni na činjenicu da nas naši kupci prepoznaju kao trgovinu koja je posvećena širenju kulture konzumacije najrazličitijih vrsta sireva, a naša ponuda će odgovoriti čak i na potrebe onih najprobirljivijih sladokusaca i gastro avanturista. Bez obzira da li ste raspoloženi za ekskluzivne strane ukuse ili preferirate tradiconalne sireve karakteristične za naše podneblje, ovaj odjel će bez ikakve sumnje postati vaša omiljena destinacija u kojoj ćete sa radošću pronalaziti ukusne zalogaje koje možete podijeliti sa drugima ili ih ljubomorno čuvati samo za sebe.

Bez obzira da li preferirate tvrde, polumeke, meke ili kremaste sireve, jedno je sigurno – pripremite se za nesvakidašnje putovanje i upoznavanje sa dokazanim kvalitetom koji će vas odvesti u udaljene predjele Italije, Francuske i Holandije, ali vas i uvijek podsjećati na one vrijedne predstavnike svoje velike porodice koji čine ponos domaćih farmi.