VINO

Zamislite kako bi bilo divno da svakoga dana možete krenuti na put oko svijeta, otkriti blaga dalekih zemalja, a potom se vratiti na mjesto sa koga ste krenuli? Ovo je moguće, ukoliko nam ukažete čast i posjetite našu Vinoteku.

Nije slučajno što baš Vinoteku nazivamo ukrasom naših trgovina. Uživati u vinu, znači uživati u životu. Disati punim plućima.  Biti otvoren za nova iskustva i oplemeniti se tajnama skrivenim u više stotina različitih boca koje su vam dostupne ukoliko ste spremni da ih poželite.

Upravo tako. Samo za vas, sakupili smo vinske dragulje iz cijeloga svijeta. Oni jedva čekaju da sa vama  podijele svoje priče, priče čije loze potiču iz najrazličitijih podneblja –  od egzotične Južne Afrike, preko bogate Evrope, pa sve do naših prijedela i podruma najboljih lokalnih proizvođača. Budite sigurni da će pri prvom gutljaju one postati i vaše,  dovoljno je samo da otvorite dušu i oslušnete njihov šapat u kome se po pravilu krije samo iskrena ljubav.

Ako vam se učini da ne možete da donesete odluku i opredjelite se za arome crnog ili bijelog vina, rozea ili pjenušavog šampanjca, mi ćemo biti tu kraj vas da vam pomognemo da učinite pravi izbor. Najljepše od svega je to što se uvijek možete vratiti i otkriti neke nove ukuse, nazdravljajući za  neponovljiva iskustva koja će donijeti trenutke za pamćenje i učiniti život ljepšim.