VOĆE I POVRĆE

Mi dobro znamo koliko je važno voditi računa o zdravoj i balansiranoj ishrani, kao i koliko je bitno da u svakom trenutku u našoj blizini imamo mjesto na kome ćemo moći da kupujemo namirnice koje će nam to omogućiti. Zato je naš odjel voća i povrća koncipiran tako da predstavlja pravu oazu svježine, u kojoj vam se zdravo u svakom trenutku nalazi nadohvat ruke.

Iza rapsodije boja i vitamina koja vas sasvim sigurno neće ostaviti ravnodušnima, krije se posvećenost u odabiru onog najboljeg sa lokalnih njiva, bašti i voćnjaka, ali i egzotičnih destinacija čiji ukusni plodovi našu ponudu čine nezaobilaznom i potpunom. Kao što poznajemo vaše potrebe, mi poznajemo i naše dobavljače, što predstavlja idealan spoj koji garantuje kvalitet dostojan vašeg ukusa.

Naravno, uvijek imajte na umu da naš odjel voća i povrća dopunjujemo svakodnevno, baš kao što jednom prirodnom kutku i dolikuje. Ukoliko nas posjetite, naši ljubazni prodavci će vam sa velikim zadovoljstvom pomoći da prepoznate onu pravu kombinaciju koja će odgovariti vašim željama, i pomoći vam da uvijek otkrivate nove načine zahvaljujući kojima ćete obogatiti vašu ishranu, znajući da ste napravili dobar izbor.