U SVAKOM TRENUTKU

AKTUELNOSTI

Aktuelnosti /

Više od 550 razigranih mališana učestvovalo u „Igrama bez granica“ u Trebinju

Prethodnog vikenda bili smo dio sportsko-zabavne manifestacije „Igre bez granica”, koja se održala u sportskoj dvorani „Miloš Mrdić” u Trebinju. Na takmičenju je učestvovalo preko 550 mališana iz Trebinja, Nevesinja, Bileće i drugih gradova u okolini, dok je manifestaciji prisustvovalo više od 1 000 posjetilaca.

Četvorosatna adrenalinska zabava bila je predvođena kapitenima, dok su se mališani takmičili u pet zabavnih disciplina, u četiri uzrasne grupe, a pred navijačima, roditeljima i drugarima, pokazali su brzinu spretnost i sklonost ka timskom radu. Osim osnovaca i djece iz vrtića, u takmičarskom programu učestvovala su i djeca iz udruženja „Sunce nam je zajedničko“, kojem je na kraju manifestacije doniran dio sredstava. U revijalnom dijelu, posjetioci su imali priliku da uzživaju u nastupu Ansambla nacionalnih igara „Jovan Dučić“ te plesnih škola.

Sve posjetioce i navijače su dočekale brojne kreativne radionice i slatki i osvježavajući kutak, koje su pripremili sponzori „Igara bez granica”.

Svoj doprinos događaju dali smo pripremom voćnog osvježenja za sve takmičare te poklonima za pobjedničke ekipe. Sa radošću smo uzeli učešće u događaju u čijem fokusu su zdrave životne navike, sport i podsticanje timskog duha, odnosno vrijednosti koje i sami aktivno promovišemo.