POSTANITE DIO USPJEŠNOG

TROPIC TIMA

RADIMO ZAJEDNO

Uspjeh naše kompanije i dobri poslovni rezultati leže upravo u našim zaposlenima. Vodimo se idejom da su zaposleni snaga i pokretač svih naših sadašnjih i budućih uspjeha te da ulaganjem u razvoj zaposlenih doprinosimo i razvoju lokalne zajednice.

Vrednujemo indivudualna zalaganja, podržavamo timski rad i pružamo mogućnost konstantnog učenja i napredovanja. Nastojimo da našim zaposlenima pružimo sigurno i stabilno zaposlenje, kao i mogućnost za profesionalno i lično ostvarenje.

Unutar kompanije postoje različite mogućnosti za zaposlenje na operativnim i rukovodećim pozicijama u maloprodajnim objektima te u sektoru logistike. Svi uspješni kandidati prolaze kroz adekvatne programe obuke.

Vaše prijave za aktuelne konkurse ili standardnu prijavu za posao možete poslati poštom na adresu: Ivana Gorana Kovačića bb, Banjaluka, email-om na: ljudski.resursi@tropic.ba, doći lično u naše prostorije kako biste uzeli naš obrazac potencijalnih saradnika ili popuniti online prijavu.

SARADNIK U SLUŽBI MARKETINGA I DIGITAL MARKETING SPECIJALISTA

Želite li biti dio uspješne Tropic priče?
Postanite član našeg uspješnog marketing tima!
Ako vam odgovara kreativno i dinamično okruženje,
ako želite da postanete marketing stručnjak,
onda zgrabite priliku i

PRIJAVITE SE NA NAŠ KONKURS

TRGOVAC SEZONAC

Dragi studenti,

ukoliko želite da zaradite dobar džeparac tokom zime i uz rad iskoristite pauze od predavanja

PRIJAVITE SE NA NAŠ KONKURS za poziciju

TRGOVCA SEZONCA

U cilju obezbjeđivana vrhunske usluge našim kupcima zbog povećanog obima posla za vrijeme zimske sezone povećavamo i broj članova našeg tima za naše maloprodajne objekte u Banjaluci tražimo 50 sezonskih radnika za period do 14.12.2019. godine

Imamo potrebu za vedrim saradnicima sa velikom energijom i željom za rad u dinamičnom okruženju naših mojMarket i tropic marketa.

Od vas očekujemo:

  • osmijeh, ljubaznost i vedrinu
  • dobre komunikacioe sposobnosti
  • spretnost, brzinu i pedantnost u radu
  • spremnost za rad u smjenama
  • orijentisanost ka timu i izraženu fleksibilnost u radu

Vašu biografiju i propratno pismo pošaljite na email ljudski.resursi@tropic.ba ili svoju prijavu ostavite u vama najbližem mojMarket ili Tropic marketu. Obavezno stavite naznaku PRIJAVA ZA SEZONSKOG RADNIKA.

Nakon završetka konkursa, biće izvršena selekcija pristiglih prijava. Kandidati koji prođu selekciju biće pozvani na intervju.

Konkurs je otvoren do 14.12.2019. godine.

Stalno otvorene pozicije

Ukoliko želite da postanete dio našeg uspješnog tima popunite obrazac za prijavu klikom na dugme “Prijavi se”

Nakon toga dobićete potvrdu da ste uspješno poslali Vašu prijavu. Vaše podatke sačuvaćemo u našoj bazi. Ukoliko u budućnosti budemo imali otvorenih konkursa, za koje Vaš profil bude odgovarajući, svakako ćemo Vas kontaktirati.

Hvala na interesovanju!