POSTANITE DIO USPJEŠNOG

TROPIC TIMA

RADIMO ZAJEDNO

Uspjeh naše kompanije i dobri poslovni rezultati leže upravo u našim zaposlenima. Vodimo se idejom da su zaposleni snaga i pokretač svih naših sadašnjih i budućih uspjeha te da ulaganjem u razvoj zaposlenih doprinosimo i razvoju lokalne zajednice.

Vrednujemo indivudualna zalaganja, podržavamo timski rad i pružamo mogućnost konstantnog učenja i napredovanja. Nastojimo da našim zaposlenima pružimo sigurno i stabilno zaposlenje, kao i mogućnost za profesionalno i lično ostvarenje.

Unutar kompanije postoje različite mogućnosti za zaposlenje na operativnim i rukovodećim pozicijama u maloprodajnim objektima te u sektoru logistike. Svi uspješni kandidati prolaze kroz adekvatne programe obuke.

Vaše prijave za aktuelne konkurse ili standardnu prijavu za posao možete poslati poštom na adresu: Ivana Gorana Kovačića bb, Banjaluka, email-om na: ljudski.resursi@tropic.ba, doći lično u naše prostorije kako biste uzeli naš obrazac potencijalnih saradnika ili popuniti online prijavu.

SLUŽBA TEHNIČKOG ODRŽAVANJA (2 IZVRŠIOCA)

Naša služba tehničkog održavanja u Banjaluci povećava broj članova. Imamo potrebu za saradnicima sa velikom energijom i željom za rad u dinamičnom okruženju naših marketa.

Pozivamo Vas da budete dio našeg uspješnog tima!

Ako želite raditi u dobrom timu

PRIJAVITE SE NA NAŠ K O N K U R S
za popunu slobodnih radnih mjesta u SLUŽBI TEHNIČKOG ODRŽAVANJA

Od vas očekujemo:

– srednju stručnu spremu
– dobro poznavanje poslova električara, elektroničara ili elektromehaničara
– brzinu i spretnost u radu
– spremnost na samostalan rad i rad u timu
– spremnost za rad na terenu
– odgovornost i sistematičnost
– iskustvo na istim ili sličnim poslovima

Detaljnu biografiju i popratno pismo ostavite u maloprodajnom objektu ili pošaljite na e-mail adresu: ljudski.resursi@tropic.ba

Nakon završetka konkursa, biće izvršena selekcija pristiglih prijava. Samo kandidati koji prođu selekciju, biće pozvani na intervju.

Konkurs je otvoren do 02.11.2018. godine.

Stalno otvorene pozicije

Ukoliko želite da postanete dio našeg uspješnog tima popunite obrazac za prijavu klikom na dugme “Prijavi se”

Nakon toga dobićete potvrdu da ste uspješno poslali Vašu prijavu. Vaše podatke sačuvaćemo u našoj bazi. Ukoliko u budućnosti budemo imali otvorenih konkursa, za koje Vaš profil bude odgovarajući, svakako ćemo Vas kontaktirati.

Hvala na interesovanju!