POSTANITE DIO USPJEŠNOG

TROPIC TIMA

RADIMO ZAJEDNO

Uspjeh naše kompanije i dobri poslovni rezultati leže upravo u našim zaposlenima. Vodimo se idejom da su zaposleni snaga i pokretač svih naših sadašnjih i budućih uspjeha te da ulaganjem u razvoj zaposlenih doprinosimo i razvoju lokalne zajednice.

Vrednujemo indivudualna zalaganja, podržavamo timski rad i pružamo mogućnost konstantnog učenja i napredovanja. Nastojimo da našim zaposlenima pružimo sigurno i stabilno zaposlenje, kao i mogućnost za profesionalno i lično ostvarenje.

Unutar kompanije postoje različite mogućnosti za zaposlenje na operativnim i rukovodećim pozicijama u maloprodajnim objektima te u sektoru logistike. Svi uspješni kandidati prolaze kroz adekvatne programe obuke.

Vaše prijave za aktuelne konkurse ili standardnu prijavu za posao možete poslati poštom na adresu: Ivana Gorana Kovačića bb, Banjaluka, email-om na: ljudski.resursi@tropic.ba, doći lično u naše prostorije kako biste uzeli naš obrazac potencijalnih saradnika ili popuniti online prijavu.

Mesar Tropic Gradiška

Povećavamo broja članova našeg tima u u GRADIŠCI.

Zapošljavamo MESARA.

Konkurs je otvoren do 15.12.2022. godine.

SEZONSKI RADNICI

Dragi studenti, ukoliko želite da zaradite dobar džeparac tokom zime i uz rad iskoristite pauzu od predavanja PRIJAVITE SE NA NAŠ KONKURS.

Za period od 12.12.2022. do 31.01.2023. godine za naše maloprodajne objekte u:

• BANJALUCI tražimo 60 radnika
• KLAŠNICAMA tražimo 2 radnika
• KNEŽEVU tražimo 2 radnika
• MODRIČI tražimo 4 radnika
• TRNU tražimo 4 radnika
• KOTOR VAROŠI tražimo 2 radnika
• ČELINCU tražimo 6 radnika

Konkurs je otvoren do 10.12.2022. godine.

konkurs

Trgovac i poslužilac na odjelu gotovih jela i delikatesa

Kompanija Tropic maloprodaja, najveći domaći trgovački lanac u Republici Srpskoj i treći u Bosni i Hercegovini

povećava broja članova našeg tima u maloprodajnim objektima u BANJALUCI. Imamo potrebu za saradnicima sa velikom energijom i željom za rad u dinamičnom okruženju naših marketa.

PRIJAVITE SE NA NAŠ  K O N K U R S

Stalno otvorene pozicije

Ukoliko želite da postanete dio našeg uspješnog tima popunite obrazac za prijavu klikom na dugme “Prijavi se”

Nakon toga dobićete potvrdu da ste uspješno poslali Vašu prijavu. Vaše podatke sačuvaćemo u našoj bazi. Ukoliko u budućnosti budemo imali otvorenih konkursa, za koje Vaš profil bude odgovarajući, svakako ćemo Vas kontaktirati.

Hvala na interesovanju!