POSTANITE DIO USPJEŠNOG

TROPIC TIMA

RADIMO ZAJEDNO

Uspjeh naše kompanije i dobri poslovni rezultati leže upravo u našim zaposlenima. Vodimo se idejom da su zaposleni snaga i pokretač svih naših sadašnjih i budućih uspjeha te da ulaganjem u razvoj zaposlenih doprinosimo i razvoju lokalne zajednice.

Vrednujemo indivudualna zalaganja, podržavamo timski rad i pružamo mogućnost konstantnog učenja i napredovanja. Nastojimo da našim zaposlenima pružimo sigurno i stabilno zaposlenje, kao i mogućnost za profesionalno i lično ostvarenje.

Unutar kompanije postoje različite mogućnosti za zaposlenje na operativnim i rukovodećim pozicijama u maloprodajnim objektima te u sektoru logistike. Svi uspješni kandidati prolaze kroz adekvatne programe obuke.

Vaše prijave za aktuelne konkurse ili standardnu prijavu za posao možete poslati poštom na adresu: Ivana Gorana Kovačića bb, Banjaluka, email-om na: ljudski.resursi@tropic.ba, doći lično u naše prostorije kako biste uzeli naš obrazac potencijalnih saradnika ili popuniti online prijavu.

TROPIC KOTOR VAROŠ

Povećavamo broja članova našeg tima u maloprodajnom objektu u KOTOR VAROŠI. Imamo potrebu za saradnicima sa velikom energijom i željom za rad u dinamičnom okruženju naših marketa.

TROPIC TREBINJE

Povećavamo broja članova našeg tima u maloprodajnim objektima u TREBINJU.

Imamo potrebu za saradnicima sa velikom energijom i željom za rad u dinamičnom okruženju naših marketa.

TROPIC ČELINAC

Uskoro otvaramo još jedan moderno opremljen hipermarket u ČELINCU. Namjeravamo da našim kupcima obezbjedimo sjajnu ponudu sa najsavremenijem konceptom odjela gotovih jela i pekarskih proizvoda.

Tim povodom, tražimo nove energične saradnike, koji su spremni da rade u jedinstvenom, stimulativnom i prijatnom okruženju naših trgovina.

Ako ste zainteresovani da nam se pridružite i imate iskustvo u maloprodaji

PRIJAVITE SE NA NAŠ K O N K U R S

Stalno otvorene pozicije

Ukoliko želite da postanete dio našeg uspješnog tima popunite obrazac za prijavu klikom na dugme “Prijavi se”

Nakon toga dobićete potvrdu da ste uspješno poslali Vašu prijavu. Vaše podatke sačuvaćemo u našoj bazi. Ukoliko u budućnosti budemo imali otvorenih konkursa, za koje Vaš profil bude odgovarajući, svakako ćemo Vas kontaktirati.

Hvala na interesovanju!