Zaposlenje - Tropic

POSTANITE DIO USPJEŠNOG

TROPIC TIMA

RADIMO ZAJEDNO

Uspjeh naše kompanije i dobri poslovni rezultati leže upravo u našim zaposlenima. Vodimo se idejom da su zaposleni snaga i pokretač svih naših sadašnjih i budućih uspjeha te da ulaganjem u razvoj zaposlenih doprinosimo i razvoju lokalne zajednice.

Vrednujemo indivudualna zalaganja, podržavamo timski rad i pružamo mogućnost konstantnog učenja i napredovanja. Nastojimo da našim zaposlenima pružimo sigurno i stabilno zaposlenje, kao i mogućnost za profesionalno i lično ostvarenje.

Unutar kompanije postoje različite mogućnosti za zaposlenje na operativnim i rukovodećim pozicijama u maloprodajnim objektima te u sektoru logistike. Svi uspješni kandidati prolaze kroz adekvatne programe obuke.

Vaše prijave za aktuelne konkurse ili standardnu prijavu za posao možete poslati poštom na adresu: Ivana Gorana Kovačića bb, Banjaluka, email-om na: ljudski.resursi@tropic.ba, doći lično u naše prostorije kako biste uzeli naš obrazac potencijalnih saradnika ili popuniti online prijavu.

Category Manager

Category Manager upravlja kategorijom proizvoda i predstavlja jednu od ključnih pozicija za definisanje ponude naših trgovina. Prije svega predstavlja izazovan i dinamičan posao koji nudi širok spektar mogućnost i da izrazite svoje znanje i sposobnosti.

Komercijalista u službi nabavke

Ako vam odgovara kreativno i dinamično okruženje, pregovori su Vam jača strana, poznajete navike kupaca ili želite da učite o tome, onda zgrabite priliku i postanite član našeg uspješnog tima!

Mesar - Čelinac

Pozivamo pouzdane, odgovorne i vrijedne osobe da se prijave na naš konkurs za poziciju mesara u Čelincu.

 

Stalno otvorene pozicije

Ukoliko želite da postanete dio našeg uspješnog tima popunite obrazac za prijavu klikom na dugme “Prijavi se”

Nakon toga dobićete potvrdu da ste uspješno poslali Vašu prijavu. Vaše podatke sačuvaćemo u našoj bazi. Ukoliko u budućnosti budemo imali otvorenih konkursa, za koje Vaš profil bude odgovarajući, svakako ćemo Vas kontaktirati.

Hvala na interesovanju!