POSTANITE DIO USPJEŠNOG

TROPIC TIMA

RADIMO ZAJEDNO

Uspjeh naše kompanije i dobri poslovni rezultati leže upravo u našim zaposlenima. Vodimo se idejom da su zaposleni snaga i pokretač svih naših sadašnjih i budućih uspjeha te da ulaganjem u razvoj zaposlenih doprinosimo i razvoju lokalne zajednice.

Vrednujemo indivudualna zalaganja, podržavamo timski rad i pružamo mogućnost konstantnog učenja i napredovanja. Nastojimo da našim zaposlenima pružimo sigurno i stabilno zaposlenje, kao i mogućnost za profesionalno i lično ostvarenje.

Unutar kompanije postoje različite mogućnosti za zaposlenje na operativnim i rukovodećim pozicijama u maloprodajnim objektima te u sektoru logistike. Svi uspješni kandidati prolaze kroz adekvatne programe obuke.

Vaše prijave za aktuelne konkurse ili standardnu prijavu za posao možete poslati poštom na adresu: Ivana Gorana Kovačića bb, Banjaluka, email-om na: ljudski.resursi@tropic.ba, doći lično u naše prostorije kako biste uzeli naš obrazac potencijalnih saradnika ili popuniti online prijavu.

TROPIC MARKET TRN TRGOVAC

TROPIC MALOPRODAJA d.o.o. Banjaluka

Oglašava slobodne pozicije za TRGOVCE u našem marketu u TRNU.

Budite dio našeg uspješnog tima!

Nakon završetka konkursa, biće izvršena selekcija pristiglih prijava. Samo kandidati koji prođu selekciju, biće pozvani na intervju.

Konkurs je otvoren do 07.10.2022. godine.

RADNIK U SLUŽBI OBEZBJEĐENJA

TROPIC MALOPRODAJA d.o.o. Banjaluka OGLAŠAVA KONKURS ZA PRIJEM RADNIKA U SLUŽBI OBEZBJEĐENJA u Čelincu.

Pozivamo Vas da budete dio našeg uspješnog tima!

Konkurs je otvoren do 10.10.2022. godine.

Tropic centar Bijeljina

U najslađem kutku našeg Tropic centra povećavamo broj članova tima! Ako imate iskustva u poslastičarstvu ili želite da ga nadogradite i učite uz vrhunske majstore, naš odjel poslastičarnice je pravo mjesto za vas!

Prijavite se na konkurs za poslastičara.

Nakon završetka konkursa, biće izvršena selekcija pristiglih prijava. Samo kandidati koji prođu selekciju, biće pozvani na intervju.

Konkurs je otvoren do 03.10.2022. godine.

Mesar Banja Luka

Povećavamo broj članova našeg tima u maloprodajnim objektima u Banjaluci na poziciji MESARA.

PRIJAVITE SE NA NAŠ KONKURS.

konkurs

Trgovac i poslužilac na odjelu gotovih jela i delikatesa

Kompanija Tropic maloprodaja, najveći domaći trgovački lanac u Republici Srpskoj i treći u Bosni i Hercegovini

povećava broja članova našeg tima u maloprodajnim objektima u BANJALUCI. Imamo potrebu za saradnicima sa velikom energijom i željom za rad u dinamičnom okruženju naših marketa.

PRIJAVITE SE NA NAŠ  K O N K U R S

Stalno otvorene pozicije

Ukoliko želite da postanete dio našeg uspješnog tima popunite obrazac za prijavu klikom na dugme “Prijavi se”

Nakon toga dobićete potvrdu da ste uspješno poslali Vašu prijavu. Vaše podatke sačuvaćemo u našoj bazi. Ukoliko u budućnosti budemo imali otvorenih konkursa, za koje Vaš profil bude odgovarajući, svakako ćemo Vas kontaktirati.

Hvala na interesovanju!